AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 syberia 1 yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 27/07/2007 :  02:21:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar oyunu ykledim ama oyun oynanamayacak kadar yavaş çalışıyor.Karakter çok yavaş hareket ediyor.Makinamın oyunun sistem gereksinimlerini falzasıyla kaldırabileceğini düşünüorum ama makinamdan kaynaklanan başka bir problem var.Araştırdım benimkine benzer bi sorunlar karşılaşan bir kişi daha bulabaildim sadece.Acaba sorun ne olabiilir yardımcı olursanız sevnirm

...
yine ağlar geriyor gümüş örümcekler,
yine örümcekler için insanlar ölecekler
...
Attilâ İLHAN

ilkaygumus
Üye

İleti 2

İletim - 02/09/2007 :  21:27:55  Bilgileri Göster  ilkaygumus için bir ICQ İletisi Gönder  ilkaygumus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ilkaygumus için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım verdiğim linkteki yamayı kur. bahsettiğin problemi ortadan kaldırıyor.

http://www.adventurecompanygames.com/tac/support/pc/specific/syberia/performance/Kate_is_moving_very_slowly.php?pid=1&sid=59&gid=5
Sayfanın En Üstüne Git

ilkaygumus
Üye

İleti 2

İletim - 02/09/2007 :  21:30:26  Bilgileri Göster  ilkaygumus için bir ICQ İletisi Gönder  ilkaygumus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ilkaygumus için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hatta buyur, direk link
http://www.adventurecompanygames.com/tac/support/media/Syberia_sp3.exe
Sayfanın En Üstüne Git

aybars7885
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 26/09/2009 :  09:24:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Linkler çalışmıyor düzgünü varmı acaba bendede aynı sorun var çok yavaş ve çözemedim...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000