AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Fotoğraf - Resim - Video
 Seyr-i Alem
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/08/2007 :  01:14:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Müthiş bir yetenek, gerçekten hayran kaldım
http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=38455

Bu da çok ilginç bir oyun. İzlerken epey keyif aldım :) Oyunda ana kural sessiz olmak, çünkü mekan bir kütüphane. Biz de bir ara denesek mi ne
http://www.youtube.com/watch?v=ZXUi1Ud538Q&mode=related&search=

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 09/08/2007 :  10:02:10  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi adam o kadar sesi neresinden çıkartıyor.:) valla ben çözemedim valla helal olsun adama.

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 09/08/2007 :  10:26:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Süper ya kütüphane oyunu yarıldım burada :)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/08/2007 :  10:52:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

Süper ya kütüphane oyunu yarıldım burada :)

Hehe :) En fecisi de yaşlı adamın elemanın kulağını yalamasıydı. Basit bir ceza gibi görünmesine karşın oldukça berbat bir şey.

Dikkat ettiyseniz hala millet kitap okuyor, gülen ya da izleyen yok. Bizde olsa kitapları bırakır grubun etrafına toplanırız.

Bu arada siyahi arkadaş K1 KickBox şampiyonuymuş.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 09/08/2007 :  12:09:05  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Japan english lesson diye bi aratırsanız bunun gibi tam süper bişey daha bulursunuz :] onda amaç gülmemek

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 09/08/2007 :  21:09:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yahu adamlar süper özellikle siyahi elemanın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir =)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000