AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Formüla 1 Türkiye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 11/08/2007 :  10:31:19  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Formüla 1 23-24-25 agustos tarihleri arasında da türkiye de olacak sizce istanbul park ta kim galip gelecek?
geçen sezon F.Massa galip gelmişti bu sezon ben Hamilton'u ii görüyorum.

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 12/08/2007 :  02:55:25  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence raikkonen alır gibi geliyo..
ben 26'sı sabahı zaten istanbul'gitcem eğer bilet bulabilirsem gitmek istiyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 12/08/2007 :  11:39:09  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende Raikkonen yanlısıyım ama gidişat mclearen'i gösteriyo. :(

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 13/08/2007 :  04:01:10  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet üstelik ben alonso'dan nefret ederim..ama adam inadına iyi yarışıyo
:(
mclearen keşke raikkonen ile yollarını ayırmasaydı..bence daha iyi olurdu.

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 13/08/2007 :  14:06:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
McLaren hala Ferrarinin kodlarıyla yarışıyor. Daha iyi gitmesinin sebebi ise arabasının kanat ayarları heralde. Ferrari bir an önce arabanın kanat ve ayrodinamiğine çare bulmalı.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1107

İletim - 13/08/2007 :  14:40:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben hala Alonso'dan ümitliyim. Şampiyonluk yarışında geri kalmak istemiyorsa bu yarışı mutlak kazanmalı. Ayrıca F1 de bir çaylağın ilk sezonunda şampiyon olarak tarihe geçmesine dayanamam. Özellikle de bu kişi Hamilton gibi şımarık ve burnu havada biri ise. McLaren'de bu adama gereğinden fazla ilgi gösterilmesi bir kenara çok ciddi başka şeyler de olmuş olmalı ki Alonso gibi efendi birini bile çıldırttılar. Zamanında Barichello'ya Ferrarinin yaptığı gibi Alonsoyu da ezmeye çalışıyorlar. Bir yeteneği öne çıkartmak için başka bir yeteneğin alaşağı edilmeye çalışılması son derece akılalmaz bir şey zaten. Ayrıca Hamilton yeterince iyi değil, aşırı hırslı ve tecrübesiz. Daha öğrenmesi gereken çok şey var. Bknz. Michael Schumacher; adam 7 kez dünya şampiyonluğunu elde etmiş olmasına rağmen alçak gönüllülüğünden hiçbir şey kaybetmedi. Bence son zamanlarda örnek alınması gereken yegane insan.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000