|
Yazar |
Konu |
quLeryuzz
Üye
Turkey
İleti 1118 |
İletim - 05/01/2008 : 17:28:48
|
ingiliz hocamız yok kurs görüyoruz hafta sonları |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)
|
|
|
kcarakilic
Üye
Turkey
İleti 205 |
İletim - 07/01/2008 : 03:19:04
|
OyunSitesi.gen.tr Dünya çapında: 96,821 Türkiye'de: 1,361
OyunSitesi.com Dünya çapında: 459,530 Türkiye'de: 9,929
OyunSitesi.net Dünya çapında: - Türkiye'de: -
OyunSitesi.org Dünya çapında: - Türkiye'de: -
Bir ara .net dünya çapında listedeydi ama artık oda yok bu aralar projelerim dolayısıyla foruma fazla giremiyorum ama girdiğimdede gözüme çarpan kötü durumda olmamız foruma üye çekicek,forumu hareketlendircek bir çalışmaya ihtiyacımız var diye düşünüyorum ayrıca lütfen açılan konulara yazılan mesajlara dikkat edelim yoksa işin içinden çıkmak biraz zor olcak..faress ve iso ingilizce muhabbetlerini bu konu altında yapmayın konunun amacı içeriği belli..IVAN kusura bakma böyle dedim çünkü konu sapmaya başlamıştı bu yüzden sadece ingilizcesi iyi olup yardımcı olabilecekler yazsın hatta IVAN'a mail atsın..neyse bende fazla uzattım galiba herkese iyi çalışmalar iyi forumlar..yükselmek için elimizden geleni yapmayı unutmayalım.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
|
|
CrAzY_IVAN
Editör
İleti 6191 |
İletim - 07/01/2008 : 16:51:13
|
Teşekkürler :)
Olay forum değil. İş "içerik" üretmekte. Hile, haber, inceleme... Forum sadece "katalizör" olabilir. Bugün eğer halen 15.000 civarı günlük hitimiz varsa, 4000'e yaklaşan hile arşivi sayesinde oluyor. |
|
|
kcarakilic
Üye
Turkey
İleti 205 |
İletim - 12/01/2008 : 02:08:08
|
bu yüzden yönetimi tebrik ediyorum.. şimdi son güncellemeleri yapayım.. OyunSitesi.gen.tr Dünya çapında: 96,762 Türkiye'de: 1,274
OyunSitesi.com Dünya çapında: 462,087 Türkiye'de: 10,651
OyunSitesi.net Dünya çapında: - Türkiye'de: -
OyunSitesi.org Dünya çapında: - Türkiye'de: -
inanmayacaksınız ama gen.tr çok az bir adımda olsa yükselmiş ama com yine düşmüş diğerleri ise meçhul durumda.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
|
|
quLeryuzz
Üye
Turkey
İleti 1118 |
İletim - 12/01/2008 : 08:18:26
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Teşekkürler :)
Olay forum değil. İş "içerik" üretmekte. Hile, haber, inceleme... Forum sadece "katalizör" olabilir. Bugün eğer halen 15.000 civarı günlük hitimiz varsa, 4000'e yaklaşan hile arşivi sayesinde oluyor.
Hadi Bakem Sitede Olmayan Hile,Haber,İnceleme Ne Var Ne Yok Yöneticiye Vercez. |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)
|
|
|
Konu |
|
|
|
|