|
Yazar |
Konu |
NİCKYOK
Seçkin Üye
Turkey
İleti 640 |
İletim - 12/02/2008 : 19:40:22
|
Hayır alakası yok.Alexa, kendine ait bir araç çubuğu(toolbar) bulunan ve bu araç çubuğu kullananların istatistikleri sayesinde internette en fazla ziyaret edilen sitelerin listesini oluşturan bir site, Alexa toolbar ise bu sıralamayı oluşturmaya yarayan aracı.
|
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1597 |
İletim - 12/02/2008 : 19:51:04
|
Nasıl yapacağız peki söyleyin girerken onu kullanalım. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1905 |
|
kcarakilic
Üye
Turkey
İleti 205 |
İletim - 13/02/2008 : 09:33:19
|
Bende zaten onu kullanıyordum sağ altta sürekli kaçıncı sırada olduğumuz gözüküyor..Bu arada Altuğ abi tabiki çalışacağız eğer bir katkım bile bulunuyorsa ne mutlu bana..Burayı gerçekten çok seviyorum çünkü herkes aile gibi çok güzel bir ortam..O yüzden de vazgeçemiyorum zaten.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
|
|
quLeryuzz
Üye
Turkey
İleti 1118 |
İletim - 14/02/2008 : 12:26:12
|
alıntı: kcarakilic tarafından yazılan:
Bende zaten onu kullanıyordum sağ altta sürekli kaçıncı sırada olduğumuz gözüküyor..Bu arada Altuğ abi tabiki çalışacağız eğer bir katkım bile bulunuyorsa ne mutlu bana..Burayı gerçekten çok seviyorum çünkü herkes aile gibi çok güzel bir ortam..O yüzden de vazgeçemiyorum zaten..
Saten senin buraya üye olman bir katkı sayılır. OyunSitesi ailesindeki bir üyenin kuralları okumalı(13 yaş altında olanlarda vardır),Sitede kendini tanıtmalı (Konulara iyi eleştiri,güzel yanıt vermeli, tabi yanlış konuya değil),site hakkında bilgi almalısın , siteye yardımcı olmaya çalışacaksın.
Son güncellemeyi yapabilen varmı?Giremiyorumda şimdi. |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)
|
|
|
Konu |
|
|
|
|