öncelikle tekrar merhabalar herkese.. uzun zamandır malesef giremiyordum bu gece fırsat bulup girdim ve yine değişikliklerle karşılaştım.. mesela ATATÜRK bölümü SİYASET - TARİH VS. bölümü gibi gerçekten çok hoşuma gitti çünkü bu bölümleri bekleyenlerden biriside bendim.. Sıralamaya gelince aşağı yukarı yine eski yererimizdeyiz.. Baktığımızda gen.tr'nin yerini com'a bırakmış olduğu ortada buda daha önceden belirtildiği gibi varsayılan olarak ayarlandığı için.. Sadece yer değişimi olmuş onun haricinde pek bir kıpırtama yok eski sıralardan..Bence yaz mevsiminin gelmesiyle giriş sayısıyla beraber sıralamadaki yerimizde yükselecektir..Ha tabiki sadece girişler bizim siteye olmayacak diğer sitelerede olacaktır ama yaz dönemi oyunlar daha çok tercih ediliyor ve siteninde ne sitesi olduğu ortada bu açıdan yükseleceğimize inanıyorum.. Ve şunuda eklemek istiyorum.. OS'yi seviyorum..Çünkü bir aile ortamı var burada yöneticisiyle normal üyesiyle herkes bir bütün.. Saygılar..
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
Aslında yazın pek sitelere girilmez ama oyun oynayınca hile kullanmak için sitelere bakılır.Bunun için şansımız %86 çünkü siteye yeni hileler geldi ve bunun sayesinde dahada yükseldik.