Albüm indirimi yasal olmaz ama diğer indirmeler artırılabilir tabi.Avatar ve rütbe çeşitliliği konusuna da katılıyorum ama açıkçası siteye giren biri avatar çok diye forumda aktif veya pasif olmaz.Sadece sitedeki üyelere görsel bi güzellik olur.Diğer forumlarda siteyi tanıtmaya gerek yok zaten çoğu sitede bizimkinde olduğu gibi reklam yasak.
Edit:Bunları yapmak kolay mıdır bilmem ama yine de belli bir zaman ayırmak lazım ki, o yüzden zor gibi duruyor.
Evet görsel çeşitlilik ve bu çeşitlilikler ayrıntı ama zaten iş bazen bu küçük ayrıntılarda gizli değil midir? :) Ayrıca yorumun için teşekkürler Kyoshi Abi.. Ben sık sık indirme sitelerinden freeware(yasal) oyunlar ve programlar paylaşacağım.. Özellikle Serbest Bölüm'de Freeware Yazılımlar/Oyunlar adlı bir konunun sabitlenmesinden yanayım. Ayrıca bildiğimiz gibi aktif üye çok az sitede..O yüzden reklamların arttırılmasından yanayım... Ayrıca siteye üye çekebilmek için sadece forumda yenilik gerekmez. OyunSitesi olduğumuza göre özellikle Bedava Oyun kısmında oyunların artması sitenin yararına olacaktır. Teşekkürler, Not:Genelde şöyle yapacağım.Bir konu açacağım,başka sitede direk o linki değilde OyunSitesi'ndeki konunun linkini vereceğim.Bu reklam sayılır ve bir şey olacağını sanmıyorum. <:D