Aslında böyle birşey yapabiliriz, t-shirtlere yazı yazan birçok yer var. Güzel bir renk (siyah üstüne beyaz? - beyaz üstüne OS stili?) seçerek tshirt bastırmak mümkün... Tabii ben onu giyer çıkar dolaşırım diyen varsa aranızda :).
Ben giyer, çıkar, dolaşırım. Bu fikir benim de aklıma gelmişti ama buluşma - görüşme olaylarındaki başarısızlığımızdan dolayı gerçekleşebileceğine ihtimal vermemiştim. Bu işi organize edebilecek biri veya birileri lazım.
Eğer olursa güzel olur. Hatta t-shirtlerin gazıyla belki buluşmayı da başarabiliriz. Ya da yolda yürürken birbirimizi kolayca tanıyabiliriz vs vs. güzel olur yani. Renk konusunda; siyah üzerine OS logosu ve isim çok hoş durur.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Aslında böyle birşey yapabiliriz, t-shirtlere yazı yazan birçok yer var. Güzel bir renk (siyah üstüne beyaz? - beyaz üstüne OS stili?) seçerek tshirt bastırmak mümkün... Tabii ben onu giyer çıkar dolaşırım diyen varsa aranızda :).
T-Shirt ü siyah os isminide görünmeyecek bi yere tıkıştırırsak giyen olur benceXD