|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 23/08/2007 : 01:56:25
|
abi elenelilm dedik adımız özentiye çıktıya biri çıkmış pisakor özentisisiniz dio.e biz zaten pisakor'dakilerle konusup onlara ozenecez dedik ! :D walla kafam karisio ya bole olunca ben kimsenin ne yorumunu silecem ne videomu kaldıracam arkadas beenen beenio ! saolun sizdende arkamda olan war ya ! |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 23/08/2007 : 02:35:43
|
Bırak ya onlar kendine yediremeyen tipler.Kendilerine rakip olacaksın ya ezikler laf atıyor.Siz eğlenmenize bakın |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 23/08/2007 : 03:47:17
|
ya bunu yapanlar sevmedigim bi kac arkadasimmis ya akillari sira saka yapmislar bana ama intikamimi cok fena bi sekilde aldim ! sorun yok suan mutluyum videolarım yayılıo yeni videolar yolda sizleri seviorum  |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 24/08/2007 : 01:04:24
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
ama intikamimi cok fena bi sekilde aldim !
Ne yaptın?Ketçap mı yedirdin:D |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/08/2007 : 03:15:57
|
hyr bunlar kafa cekmeye gidiolardi annelerine ispiyonladim weee...sucustuu !!! :D |
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|