|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 14/09/2007 : 21:13:33
|
abi kestim sakal biyik ne warsa :D !! :D:D:D heheh :D bu arada onerileriniz icinde cok tesekkurler hepsini dikkate alacaz.okul telaşı yüzünden 6.videoyu çekemedik önümüzdeki haftasonu düşünüyoruz bişeyler aklımızda şimdilik bişiler yedikten sora kusup tekrar yeme war :D bakalım artık neler olcak :D cok tesekkurler yorumlarınız icin :D |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 15/09/2007 : 20:54:35
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Hey güzel Allah'ım :)...
İlk sakatlanmanızda: "Bunu bir daha yapanın..." diye başlarsınız artık.
Tecrübe konuşuyo :P |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/09/2007 : 22:08:50
|
Yok bizim zamanımızdaki favori en fazla su savaşı veya deve güreşiydi. |
 |
|
torres17
Üye

Turkey
İleti 1042 |
İletim - 15/09/2007 : 22:30:50
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
abi kestim sakal biyik ne warsa :D !! :D:D:D heheh :D bu arada onerileriniz icinde cok tesekkurler hepsini dikkate alacaz.okul telaşı yüzünden 6.videoyu çekemedik önümüzdeki haftasonu düşünüyoruz bişeyler aklımızda şimdilik bişiler yedikten sora kusup tekrar yeme war :D bakalım artık neler olcak :D cok tesekkurler yorumlarınız icin :D
birbirinizin kustuklarınızı yiin bare kendinizinkinden daha zor olur:P |
"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/09/2007 : 13:00:53
|
oda fazla igrenc yahu :D bu arada o pul biber olayini yaptık zaten walla burger king'teki çocuk oyun alanlarına girip oralarda tepinmeyi falan düşünüyoruz :D |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|