AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 ROME TOTAL W EKRANIM YARIMMM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

merroman
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 22/08/2007 :  21:06:19  Bilgileri Göster  merroman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR Bİ TÜRLÜ ROME İLE MEDİVEL 1 İ OYNUYAMADIM HEP SORUN ROME YI YÜKLEDİM AMA EKRAN DA YARIM GÖRÜNTÜ ÇIKIYOR YANİ GÖRÜNTÜ EKRANA SIĞMIYORR ..AMA DİĞER YARIMDA WAR FARE İTTİRDİĞİMDE WAR AMA HEP YARIM .. LTF YARDIM
ÇÖZÜNÜRLÜKLERDE DE DEĞİŞİKLİK YAPTIM AMA OLMUYO LTF FİKİR WERİNN .. PC ÖZELLİKLERİ İİ KALDIRMASI LAZIM !!!!

KeeNlemyeküN
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 10/09/2007 :  19:55:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm çok ilginç! Belkide ekran kartının özellikleriyle oynamış olabilirsin. Hani Ekran Kartı özelliklerinden ''desktop'' olsun ''openGL'' olsun bunların çözünürlüklerini ayarlayabiliosun, belki masaüstünde çözünürlüğün normalken, oyun içindeki çözünürlüğünü değiştirmiş olabilrsin! tabi diğer oynadığın oyunlardada aynı şeyi yapıyorsa...

Ama onun dışında, sahip olduğun ekranın o oyuna ait çözünürlüğü desteklemiyor olabilirde, medievalı bilmiorum ama Rome 1024 ... çözünürlükte oynanabilio bi tek! Sen en temizi, bilgisayarını sıkı bi denetlemeden geçir hatta format at, hala bir sorun varsa bence ekranın kendisinden kaynaklanıyor demektir!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000