|
Yazar |
Konu  |
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 27/08/2007 : 13:44:17
|
Ya bu program başlayalı 5 hafta oldu izleyen varmı? Çok komik çok seviyorum ben bunu :) |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/08/2007 : 13:56:13
|
Sürekli aynı bölüm, sürekli aynı skeçler.. 5 haftada 2 bölüm oldu, birisi 2 gün önceydi. zaten utube'da dolaşanlar programı bitiriyor |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 27/08/2007 : 21:55:01
|
Sonucta bir emek harciyorlar ona saygim var, yaptiklari o kadar kolay bir is degil ; ama tüm skeclerini begeniyorum diye bir sey söyleyemem, bana komik gelmeyenleri de oldu, masa basinda gülmekten koparanlari da; sonucta düsünceleri güzel, insallah daha basarili bir sekilde devam ederler. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 27/08/2007 : 21:59:20
|
Geçen bölümü çok güzeldi koşu yarışındaki ''aha birinci gidiyom şanslı pekmez işe yaradı oğlum aha geçiyo lan geçmesene lan lan lan adam gidiyo lan oğlum bekle offf gazım var ya bi oturup da çıkaram açık havada koşmak gazımı getiriyo'' :D |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 29/08/2007 : 12:13:37
|
Suyunu çıkardılar o işin. İyice absürd hale geldi artık. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
tazimanya
Üye

Turkey
İleti 30 |
İletim - 04/09/2007 : 23:28:29
|
Bu zamanda böyle programların olması sizce de iyi değil mi? Güldürebiliyorlar. En azından ben gülebiliyorum. Özgü Namal' ı bu proje pek açmamış. Yine de iyi program diyenlerdenim. |
Kuracak yeni bir hikayem yok. Yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle.. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|