AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 Koca Kafalar TV
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/08/2007 :  13:44:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bu program başlayalı 5 hafta oldu izleyen varmı?
Çok komik çok seviyorum ben bunu :)

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/08/2007 :  13:56:13  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sürekli aynı bölüm, sürekli aynı skeçler.. 5 haftada 2 bölüm oldu, birisi 2 gün önceydi. zaten utube'da dolaşanlar programı bitiriyor

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 27/08/2007 :  21:55:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonucta bir emek harciyorlar ona saygim var, yaptiklari o kadar kolay bir is degil ; ama tüm skeclerini begeniyorum diye bir sey söyleyemem, bana komik gelmeyenleri de oldu, masa basinda gülmekten koparanlari da; sonucta düsünceleri güzel, insallah daha basarili bir sekilde devam ederler.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/08/2007 :  21:59:20  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçen bölümü çok güzeldi koşu yarışındaki ''aha birinci gidiyom şanslı pekmez işe yaradı oğlum aha geçiyo lan geçmesene lan lan lan adam gidiyo lan oğlum bekle offf gazım var ya bi oturup da çıkaram açık havada koşmak gazımı getiriyo'' :D

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 29/08/2007 :  12:13:37  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Suyunu çıkardılar o işin. İyice absürd hale geldi artık.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

tazimanya
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 04/09/2007 :  23:28:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu zamanda böyle programların olması sizce de iyi değil mi? Güldürebiliyorlar. En azından ben gülebiliyorum. Özgü Namal' ı bu proje pek açmamış. Yine de iyi program diyenlerdenim.

Kuracak yeni bir hikayem yok. Yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000