|
| Yazar |
Konu  |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 02/09/2007 : 15:57:54
|
Sevilla-AEK ile mi birleşti yahu ? Gerçi pek takip etmiyorum futbolu ama:)
Bencede en iyi kuraları çekjmişler.İnter ve Liverpool dan alınacak 1'er puan altın değerinde diye düşünüyorum.İnşallah iki takımımızda gruplardan çıkar. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 03/09/2007 : 20:03:15
|
| Sevilla-Aek maçı daha oynanmadığı için öyle yazılmış. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/09/2007 : 00:27:48
|
| Sevilla 4 - 1 aldı. Yeni yorum yapıyorum. Beşiktaş'ın işi Fenerbahçe'ye göre çok zor. Fenerbahçe o gruptan 2. olarak çıkması lazım. CSKA Moskova çok kötü durumda. PSV ise yıldızlarını sattı, eskisi gibi değil. İnter'e diyecek laf bulamıyorum =). Beşiktaş, Liverpool avrupa kupalarında ki başarısı apaçık ortada, Porto ise zor bir deplesman, Marsilya'yı zorlanmadan geçeceğine inanıyorum... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 08/09/2007 : 00:09:52
|
grubun zorlu olması seyir zevkini arttırır diye düşünüyorum.zayıf rakipleri geçerek nereye kadar gidilebilir tartışılır, bence büyük rakiplerle çarpışa çarpışa ilerlemek daha faydalı olur, hele ki vizyonunuzda kupa ya da en azından finali varsa kuvvetli takımlar çıkacaktır hep karşımıza,bir fb'li olarak daha zor rakiplari tercih ederdim, farklı düşünenler için elbette iyi bir grup.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|