AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Acil Yardım Midtown Madness 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 01/09/2007 :  05:23:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkdaslar ben midtown madness 2'yi bi arkadasin pc'den cekerek yuklemistim simdi silmeye calistim herseyi silindi sadece klasör adı kaldı oda napsam yapim silinmedi :S:S nasi silebilirim bunu bilen arkaadaslar warsa yardimci olsunlar lutfen !!

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

cenking777
Üye

İleti 2

İletim - 01/09/2007 :  12:41:52  Bilgileri Göster  cenking777'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ondaki dosyaları Kopyala-yapıştır olarak mı yükledin?

"MÜZİKSİZ BİR HAYAT HATADIR" F.Wilhelm Nietzsche
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 01/09/2007 :  14:11:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet oyle yaptim yani arkadasin bilgisyardaki midtown madness 2 klasörünü mp3 çalara attım sora ewe geldim kendi pc'me yükledim biraz oynadim sora eski tadi kalmamis die silim dedim program ekle kaldirdan silinmio zaten ole yukledigim icin direk klasörü silimdedim klasörün içindekiler gitti klasörün kendi kaldı sadece ama içi boş ! nedense raatsız edio beni :S:S

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000