arkdaslar ben midtown madness 2'yi bi arkadasin pc'den cekerek yuklemistim simdi silmeye calistim herseyi silindi sadece klasör adı kaldı oda napsam yapim silinmedi :S:S nasi silebilirim bunu bilen arkaadaslar warsa yardimci olsunlar lutfen !!
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
evet oyle yaptim yani arkadasin bilgisyardaki midtown madness 2 klasörünü mp3 çalara attım sora ewe geldim kendi pc'me yükledim biraz oynadim sora eski tadi kalmamis die silim dedim program ekle kaldirdan silinmio zaten ole yukledigim icin direk klasörü silimdedim klasörün içindekiler gitti klasörün kendi kaldı sadece ama içi boş ! nedense raatsız edio beni :S:S
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."