AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 tomb raider chronıcles
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 05/09/2007 :  17:57:36  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lutfen arkadaslar chronıcles ın son bolumundeyım ama bana acıl yardım lazımben escape to ırıs de ırıs esyasını aldım ve tekrar gerı gelıp escape to ırıs bolumun basına geldım (sılahı bıraktıgımız)yere geldım ondan sonra tekrar gene tualete gırıp asansor bosluguna cıktım ama o oyle degılmıs sonradan anladım yangın tupunu patlatıp cıkısa gıtcekmısız acaba o kaldıgım yerden gene basa donme sansım varmı yoksa tekrar oyuna yenıdenmı baslamam gerekıyor yardım edersenız sevınırımplatform:psone

***RAPTECHNO***1905 GALATASARAY***

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 10/09/2007 :  17:28:30  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaslar kımse bılmıomu yaw oyunun sonunu merak edıyom lutfen acıl

Sayfanın En Üstüne Git

candy
Üye

İleti 106

İletim - 11/09/2007 :  12:55:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tüm odaları dolaş ve chloroform ve cloth'u bul ikisini birleştir ve güvenlik görevlisinin arkasına sessizce yaklaşarak onu bayılt üzerinden kart düşecek onun üstünde yazan şifreyi( 8526 )kilitli tuvaletin şifre bölümüne gir ve oradan devam et..yanlış anlamadıysam burayı sormuşsun..kolay gelsin:)

yarayla alay eder,yaralanmamış olan....
Sayfanın En Üstüne Git

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 12/09/2007 :  13:05:08  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tam olark sızın dedıgınız gıbı deıl ben ırıs esyasını alıp tekrar escape to ırıs bolumunun basına geldın ama oyle deılmıs ben tekrar tualetın ordan asansor bosluguna geldın ordan tekrar oyunun basına gelme sansım warmı ben onu soruyorum cunku orda şıkışmıs durumdayım ordan kurturma sansım warmı yoksa sılıp tekrardanmı baslıyacagım ılgınız ıcın tskler

Sayfanın En Üstüne Git

raptechno
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 26/09/2007 :  13:38:41  Bilgileri Göster  raptechno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ilgınız icin tesekkurler candy oyunun hilelerını buldum.sagolun

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000