lutfen arkadaslar chronıcles ın son bolumundeyım ama bana acıl yardım lazımben escape to ırıs de ırıs esyasını aldım ve tekrar gerı gelıp escape to ırıs bolumun basına geldım (sılahı bıraktıgımız)yere geldım ondan sonra tekrar gene tualete gırıp asansor bosluguna cıktım ama o oyle degılmıs sonradan anladım yangın tupunu patlatıp cıkısa gıtcekmısız acaba o kaldıgım yerden gene basa donme sansım varmı yoksa tekrar oyuna yenıdenmı baslamam gerekıyor yardım edersenız sevınırımplatform:psone
tüm odaları dolaş ve chloroform ve cloth'u bul ikisini birleştir ve güvenlik görevlisinin arkasına sessizce yaklaşarak onu bayılt üzerinden kart düşecek onun üstünde yazan şifreyi( 8526 )kilitli tuvaletin şifre bölümüne gir ve oradan devam et..yanlış anlamadıysam burayı sormuşsun..kolay gelsin:)
tam olark sızın dedıgınız gıbı deıl ben ırıs esyasını alıp tekrar escape to ırıs bolumunun basına geldın ama oyle deılmıs ben tekrar tualetın ordan asansor bosluguna geldın ordan tekrar oyunun basına gelme sansım warmı ben onu soruyorum cunku orda şıkışmıs durumdayım ordan kurturma sansım warmı yoksa sılıp tekrardanmı baslıyacagım ılgınız ıcın tskler