|
| Yazar |
Konu  |
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 06/09/2007 : 22:55:25
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Dil kasının en güçlü kas olması senin bundan sonraki hayatında çok işine yarayacakmış gibi duruyor burdan.
bunlar tabiki işimize yaricak şeyler..ve siz farkında olmasanız bile gerekli şeyler... |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 07/09/2007 : 12:01:33
|
| Mesela ''büyük tuvaletinizi yaparken kendinizi sıkmazsanız oluşan iç basınç iç organlarınızı patlatabilirmiş'' gibi bişey okumuştum bir yerde... |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 07/09/2007 : 18:53:57
|
| Hapşururken göz kapanmazsa yerinden çıkar. İnsanın gözü hiç bir zaman büyümez, bu yüzdendir ki bebeklerin gözleri yüzlerine göre büyük olduğundan bize tatlı gelirler. Bunun aksine burun ve kulakların büyümesi hiç bir zaman durmaz. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 11/09/2007 : 11:56:41
|
| Gereksiz bilgileri öğrenip ne yapacaksınız? Beyninizi bunlarla değil daha yararlı ve güzel bilgilerle duldurun beyinlerinizi... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
|
Konu  |
|
|