|
Yazar |
Konu |
keskinbalta
Üye
İleti 4 |
|
muyat
Üye
İleti 8 |
İletim - 21/06/2008 : 14:05:50
|
Kardeşim şöyle anlatayim,yılan kadınların olduğu yerden bi odaya girdim,perdenin arkadasında bi kol vardı,bide odanın içine giriosun duvarda 4 tane üstte 4 tane altında 8 kol var toplamda...O perdenin arkasındaki kolu çektim,o 8 tane koluda sırayla mı ne indirdim işte bi duvar açıldır,içeri girdim orda bi sandık var açılmadı..Sanırım bahsettiğiniz sandık bu değilmi?!?Kaos büyüsünü denicem şimdi.Bide yer altına iniyorumo kralın kıznın odasından aşağıya inip,goblinler trole saldırıolar,ne zaman insem aşagı banada saldırıolar onlar onu nasıl aşıcam :S çok teşekkürler yardım eden herkese.. |
|
|
namecinci
Üye
İleti 16 |
İletim - 26/06/2008 : 22:55:57
|
önce sandık işini hallet bence. sandığı karşına alınca sandığın solunda rengi biraz farklı bir duvar göreceksin. o duvarın çeşitli yerlerine kılıcınla vur. kılıç darbesi duvarın bir noktasına denk gelince sandık otamatik olarak açılacak |
|
|
muyat
Üye
İleti 8 |
İletim - 01/07/2008 : 19:59:34
|
Açtım kardeşim o sandığı saolasın çok teşekkür ettim.Şimdi ilerledim,o reveal büyüsünü kullandım 8 koldan 1 kol kaldı indirdim karşıdaki duvar açıldı girdim içeri,ilerde bi adam gördüm sora kayboldu..Sonra sağdan girdim 6 oda var,6 tanede kol var çıkıştaki sağdaki parmaklığı kaldırıyor sanırım....Hala o kralın kızının olduğu yerden aşağı yüzüğü almaya gidince askerler saldırıyor,görünmezlik kullanayim dedim,o dar koridorlarda adamlar önümde duruyor geçemiyorum :S |
|
|
Hertanksk1912
Üye
İleti 38 |
İletim - 01/07/2008 : 20:03:30
|
6 kolun olduğu diyagramı unuttum.. Ben bulmak için ok ve yay aldım.
1. odaya 1 tane, 2. odaya 2 tane, 3. odaya 3 tane....
6 oda içinde aynı işlemi yaptım. sonra o kel kavanoza bakarak doğru diyagramı buldum. :) |
Asla, Asla Deme...! |
|
|
Konu |
|
|
|
|