birader bide sen bu oyunu ne kadar sürede bitirdin ??????????
KuRşUn sEsI KaDaR HıZlIdIr yAşAmAk aMa zOrDuR KuRşUnU HaVaDa, SeVdAyI YüReKtE TuTmAk aLıŞkIn oLsAdA YüReK AyRıLıKlArA YoKtUr kItAbImIzDa dOsTlArI UnUtMaK
arkadaşar ben o meteoruyok ettim sonra şu hız manyağı adamlar insanlarşehrini bastı kralı kurtardım sonra böle lavlı biyere geldim arkamdan kaplan gibi bişey geliyodu yerde bi yeri açtım oraya düştü öldü galiba ondan sonra bir kaç makinanın olduğu bir yere geldim ama orada takıldım hiç bişey yapamıyom orası nasıl geçilebilir acaba
KuRşUn sEsI KaDaR HıZlIdIr yAşAmAk aMa zOrDuR KuRşUnU HaVaDa, SeVdAyI YüReKtE TuTmAk aLıŞkIn oLsAdA YüReK AyRıLıKlArA YoKtUr kItAbImIzDa dOsTlArI UnUtMaK
arkadaşlar şu ultimed weapon diye bişey var onu nerden bulacam yardım edermisiniz bi türlü anlamadım
nasıl bi hile oluyo o şu oyunu 3 yıldır bitiremedim ve bitirmek istiyorum lütfen yardım edin