|
Yazar |
Konu  |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 12/09/2007 : 21:20:14
|
adamımız tam yarım saatte Fallout 2'yi bitiriyor. Şaşırarak seyrettim. Siz de şaşıracaksınız.
http://www.youtube.com/watch?v=VZvMq2F-O14 |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 12/09/2007 : 23:44:46
|
Yok artık yahu... Half-Life speedrun'ları falan tamam da Fallout 2, yuh be kardeşim, çıldırmış :). |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 13/09/2007 : 01:47:52
|
Oha! ben ilk questi yarım saatte yapmıştım ilk oynadığımda :P |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 13/09/2007 : 11:08:24
|
Gerçekten şaşıtrıcı benim smileyi'i kurtarmam bir günümü aldı resmen bu adamlar nasıl oynuyor böyle? Videodan sonra oyundaki anılarım canlandı tekrar kurmamak için zor tutuyorum kendimi okul başlamadan.... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/09/2007 : 13:04:43
|
Aslında yaptığı garip ve saçma hareketlere bakılırsa çok da pro. bir oyuncu değil ya da yarım saatte bitirebilmek için çok heyecana kapılmış eli falan titriyor. Tek olayı Fallout 2'yi onlarca kez farklı yöntemlerle bitirmiş ve artık nerde ne var ve nasıl yapılır ezberlemiş. Durum bu. |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|