AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 Colin Mcrae hayatını kaybetti
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/09/2007 :  15:22:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Toprağı bol olsun. Bugün helikopter kazasında oğluyla beraber hayatını kaybetmiş:(

alıntı:
İskoçya'da helikopter düştü: Colin McRae ve 3 kişi öldü
İskoçya’nın güneydoğu kesiminde, eski dünya ralli şampiyonu İskoçyalı Colin McRae’nin (39) adına kayıtlı olan bir helikopterin düşmesi sonucu, aralarında McRae’nin de bulunduğu tahmin edilen 4 kişinin öldüğü bildirildi.
Yerel polis sözcüsü, helikopterin dün öğleden sonra McRae’nin evinin yakınlarında ağaçlık bir bölgeye düştüğünü, helikopterdeki 4 kişinin öldüğünü belirtti.
McRae’ye ait helikopterin içinde 4 kişinin cesedinin bulunduğunu söyleyen polis sözcüsü, ölenlerin kimliklerinin henüz tespit edilmediğini, bu işlemin bugün yapılabileceğini kaydetti.
Polis, kaza nedeninin belirlenmesi için bölgede çalışmaların devam ettiğini belirtti.
1995’deki dünya şampiyonasını kazanan Colin McRae’nin pilotluk
brövesinin bulunduğu bildirildi.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 16/09/2007 :  16:32:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Duyunca hem şok oldum, hem de çok üzüldüm... Kazada hayatlarını kaybedenlerin hepsine Allah rahmet eylesin, toprakları bol olsun :(.
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 16/09/2007 :  17:38:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ToprakLarı boL oLsun..
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 16/09/2007 :  18:47:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dünya Ralli Şampiyonası'nın unutulmaz isimlerinden biriydi. Allah rahmet eylesin.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/09/2007 :  20:54:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çocuğu 5 yaşındaymış,kendiside genç gitti yaşı 39 idi.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 17/09/2007 :  03:54:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vay be. WRC diyince akla gelen insan. Allah rahmet eylesin. Allah taksilatını af etsin...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000