|
| Yazar |
Konu  |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 14/10/2007 : 19:54:35
|
bordo ve paininos hafife alınacak rakipler değil. Türk takımlarının huyunu biliyoruz abuk subuk goller yiyyorlar umarım galatasaray rakiplerini hafife almadan çalışır , uefa nın favorilerinden biri zaten , beşiktaş galibiyetine gelince beşiktaş lı arkadaşlar kusura bakmasın ama beşiktaş genel olarak çok kötü futbol oynuyor. bordo ya bir maçta 2-1 yeniliriz derim :) wien ve helsinborgs büyük ihtimalle defans a kapanacak , galatasaray rakibin üstüne çok gidince cezalandıran bir takım ama savunmada bazen büyük boşluklar bırakıyor , ama biz Hakan Şükür ün kaleciyle karşı karşıya kalıp topa takılarak düşmesinede sion,tromso vb. takımlara yenilmeye de alışığız. ama galatasaray gruptan büyük ihtimalle çıkar diye düşünüyorum. |
 |
|
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 17/10/2007 : 23:58:58
|
alıntı: badboy83 tarafından yazılan:
nurettinki ben o dönemi kastetmedim. Eskisi gibi değil derken artık kolay kolay puan kaybetmediğini belirtmek istedim. Ama bana göre Galatasaray iyi oynuyor ki bunu Beşiktaş galibiyeti ile de gösterdi. O maçların birindeki gösterdiği kötü performans bana göre Galatasaray'ın kötü oynadığı anlamına gelmez...
ben fb'liyim ama gs'ın hagi'li dönemini özlemiyor değilim,zevkle seyrederdim,bence cimbom o günlerine dönmek için çaba sarfetmeli,kolay kolay puan kaybetmemek o dönemin takımı için hakaret sayılırdı. |
 |
|
|
lineker
Üye

Turkey
İleti 14 |
İletim - 18/10/2007 : 00:19:10
|
gs yı yunanlılar isveçliler zorlayacak ama ilk ikide olur
|
 |
|
|
raptechno
Üye

Turkey
İleti 104 |
İletim - 21/10/2007 : 14:10:22
|
ewt arkadaslar insallah dedıklerınız olurda gruptan cıkarız haydı hayırlısı |
***RAPTECHNO***1905 GALATASARAY*** |
 |
|
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 25/10/2007 : 21:46:49
|
bjk liverpol maç sonrasında bir röportajda bjk'li bir futbolcu''biz bu akşam liverpol'u yendik dün de fb berabere kaldı,inşallah gs'da puan alır'' türünden bir şeyler söyledi. hangi futbolcu olduğunu bilmiyorum ama inanın gözlerim doldu, biz Türk takımıyız diyordu... bunu bir Türk takımının yaptığı maçta rakip takımı destekleyenler olduğu için çok anlamlı buldum,hele ki cska-fb maçı öncesi asılan pankartta ''moskovalı aslanlar''yazısından sonra. millet olarak kendimize gelmemizde bu tür söylemlerin faydası olacaktır diye düşünüyorum. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|