dediğim gibi ben öyle biliyorum çünkü bu oyun KingoftheRoad kadar sarmadı bi abim oynuyordu lisans nasıl alıyorsun dedim öyle dedi. (şüpheniz olmasın hard truckta ustadır o öyle dediyse %292 öyledir)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
ya phoenixten las vegasa sorunsuz mal götürdüm sonra las vegastan san fransiscoya bi mal gördüm götüreyim dedim tıra monte ettim bana lisans teklif etti sonra o malı sorunsuz ve süresini geçirmeden götürdüm lisansım gerçekleşti... demekki adamlar restgele lisans verior tek çözüm sorunsuz gitmekte.... ancaaakkkk
ben son 4 yolculuğumu sorunsuz ve süresini geçirmeden bitirdim başka bi lisans vermediler :(
evet lisanslar hakkında aldığım son bilgi işlerin tablolarında soö üst köşede "(addhoc)" yazar bunlar normal iştir... lisans veren işler ise "(recurring)" yazar bu yükleri alıp sorunsuz birşekilde ve zamamnında götürürseniz o yolun lisansını alırsınız...
2. lisansımı ben reno'ya yine sorunsuz ve süresinde götürdüğüm bir yükten sonra o şirketin fölosundaki bütün yükler (addhoc)'tu yine renoda o şirketin yakınındaki başka bir filoya baktığımda iki tane recurring gördüm ve atladım :)
ama sanmayın bu herzaman böyle oluyor... hayır birkaç sorunsuz yolculuktan sonra etrafı kontrol ederseniz recurring yüklerini bulabilirsiiz :)
arkadaşlar hard truck 18 wheels of steel de ferrari var ferrari almak istiyorsanız config.cfg dosyasına girip g_console "2" yazın oyuna girip biir bölüm seçtikten sonra şifre bölümüne cheat truck 7 yazın çıkıyor 600 filan mı ne basıyor kontroletmesi çok zor