AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Hard Truck: 18 Wheels of Steel
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/09/2006 :  16:11:16  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dediğim gibi ben öyle biliyorum çünkü bu oyun KingoftheRoad kadar sarmadı bi abim oynuyordu lisans nasıl alıyorsun dedim öyle dedi. (şüpheniz olmasın hard truckta ustadır o öyle dediyse %292 öyledir)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

DooMSworD
Üye

İleti 24

İletim - 22/09/2006 :  18:21:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya phoenixten las vegasa sorunsuz mal götürdüm sonra las vegastan san fransiscoya bi mal gördüm götüreyim dedim tıra monte ettim bana lisans teklif etti sonra o malı sorunsuz ve süresini geçirmeden götürdüm lisansım gerçekleşti... demekki adamlar restgele lisans verior tek çözüm sorunsuz gitmekte.... ancaaakkkk

ben son 4 yolculuğumu sorunsuz ve süresini geçirmeden bitirdim başka bi lisans vermediler :(

ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLAMAZ
Sayfanın En Üstüne Git

DooMSworD
Üye

İleti 24

İletim - 23/09/2006 :  19:08:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet lisanslar hakkında aldığım son bilgi işlerin tablolarında soö üst köşede "(addhoc)" yazar bunlar normal iştir... lisans veren işler ise "(recurring)" yazar bu yükleri alıp sorunsuz birşekilde ve zamamnında götürürseniz o yolun lisansını alırsınız...

2. lisansımı ben reno'ya yine sorunsuz ve süresinde götürdüğüm bir yükten sonra o şirketin fölosundaki bütün yükler (addhoc)'tu yine renoda o şirketin yakınındaki başka bir filoya baktığımda iki tane recurring gördüm ve atladım :)

ama sanmayın bu herzaman böyle oluyor... hayır birkaç sorunsuz yolculuktan sonra etrafı kontrol ederseniz recurring yüklerini bulabilirsiiz :)

ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLAMAZ
Sayfanın En Üstüne Git

Barbaroz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/10/2006 :  18:07:26  Bilgileri Göster  Barbaroz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar hard truck 18 wheels of steel de ferrari var
ferrari almak istiyorsanız config.cfg dosyasına girip
g_console "2" yazın oyuna girip biir bölüm seçtikten sonra şifre bölümüne
cheat truck 7 yazın çıkıyor 600 filan mı ne basıyor kontroletmesi çok zor
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000