AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 İyi Bayramlar...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 12/10/2007 :  10:33:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkesin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim..

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 12/10/2007 :  12:02:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birlik, beraberlik dolu daha güzel ve mutlu bayramlar dileğiyle... Tüm OS üyelerinin Ramazan Bayramı kutlu olsun.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/10/2007 :  12:48:52  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkesin bayramı kutlu olsun..
Sayfanın En Üstüne Git

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 12/10/2007 :  14:49:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüm Oyun Sitesi üyelerinin ve yöneticilerinin Ramazan Bayramlarını kutlar,daha nice bayramlara hep beraber ulaşmak dileğiyle...

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 12/10/2007 :  16:36:10  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkesin bayramı mübarek olsun...
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 13/10/2007 :  00:18:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tüm oyunsitesi sakinleri we islam aleminin bayramı mübarek olsun !! bnm yaşımdakiler konuşun bakalım kazanç durumu nası

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000