Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
İyi de şifresini diyince ben öyle anladım.Şifrelerini dese bile yanlış anlamazdım.Neyse yanlış anlamalara mahal verdiysem af edile...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
kusura bakma yaaa hemen yazıyımde kurtuliyim die öle yazdım yoksa başka nedeni yok:) cd keyin dier adı şifre diildir ayrıca:) ukalalık oluyo biliorum ama bn hiç görmedim cd keye şifre diyen ya da duymadım:) krondor arkidişim teşekkürle ayrıca.. sevgiler :)