AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 İngilizler şapka çıkardı! 132 desibel !!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 26/10/2007 :  18:01:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
132 desibel!
Beşiktaş'ın İnönü Stadı'nda Liverpool'u devirmesinin yankıları sürüyor. İngiltere basını da siyah- beyazlı taraftarın Beşiktaş'a verdiği müthiş desteği manşetlerine taşıdı. Daily Telegraph gazetesi, stattaki ses seviyesinin 132 desibele çıktığını ve bunun rekor olduğunu ifade ederek, "Tarihin en yüksek desibel seviyesi ile gurur duyulabilir. Beşiktaş taraftarının boğazı yırtılmış olmalı" cümlelerine yer verdi.

Liverpool'un taraftar siteleri Beşiktaş seyircisine övgüler yağdırdı. "Bu tribünlere şapka çıkarılır" yorumunu yapan İngilizler'in bir taraftarı "Maçı evimin salonunda izlerken bile ezildiğimi hissetim" ifadesini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u, İnönü Stadı'nda yenen Beşiktaş'ın tarihi başarısında büyük pay sahibi olan siyah - beyazlı taraftarlara İngilizler de hayran kaldı.
Liverpool'un taraftar sitelerinde Beşiktaş seyircisine övgüler yağdırılırken, maç boyunca hiç susmayan siyah - beyazlı tribünler 'inanılmaz', 'harika', 'fantastik', 'şaşırtıcı' gibi kelimelerle ifade edildi.
İngilizler, 'bu taraftara şapka çıkarılır' görüşünde birleşti. Bazı taraftarlar, seyircilerin hiç bitmeyen yüksek düzeydeki tezahüratlarının maçı TV'den anlatan eski futbolcu ve yorumcu Andy Gray'i bile susturduğunu yazdılar.

'Orada olmak isterdim'
İngilizler'in web sitelerinde birbirleriyle paylaştıkları hayranlık dolu ifadelerden bazıları şöyle:
"Alkışlar Beşiktaş taraftarına. Maçı evimin salonundan izlerken bile ezildiğimi hissettim. Gören herkesin içinde olmak isteyeceği inanılmaz bir atmosfer. Her hafta böyle mi acaba? Tezahüratlardaki koordinasyon da inanılmaz. Dört saat durmadan bağırdılar. Liverpool taraftarı olarak dünyanın dört bir yanındaki statları gören biri olarak söylüyorum, bu en müthişi ve tartışmasız en iyisi. Orada olmak isterdim."
"Bravo Beşiktaş taraftarına, onlara şapka çıkarıyorum."
"Dinleyin, tribünlerin inanılmaz desteğini duyuyor musunuz?"
"Beşiktaşlılar maç boyunca şarkılar söyleyip, zıplayarak nasıl taraftar olunacağının dersini verdi. Ne yazık ki sadece çok az Liverpool taraftarı bu dersi alabildi!"
"Şşştt sesinden başka birşey duyamıyorum!"
"En büyük taraftar. Bu geceden önce Şampiyonlar Ligi'nde hiç başarısı olmayan bir takım için gerçekten büyük bir destek. Beşiktaş da cesur bir yürekle oynadı."
"Hem takıma, hem taraftarına şapka çıkarıyorum."
"İnanılmaz ve fantastik bir atmosfer. Sadece bu nedenle bile kazanmayı hak ediyorlar."
"Tezahüratın ses seviyesine inanamıyorum. Bu gerçek olamaz. Tüm stadın katıldığı müthiş bir uyum içindeki koro, şarkılar söylüyor. İnönü Stadı'nı mutlaka gidilmesi gereken yerler listesine aldım bile."
"Keşke Anfield'da da böyle bir atmosfer yaratabilsek."
"Maçtan sonra Liverpoollu futbolcuları alkışlamaları sürpriz oldu. Oysa maç sırasında çok saldırgan ve düşmanca duruyorlardı. Korkarım ki Liverpoollu futbolcuların sahayı alkışlarla terk ettileri son maç bu olacak!"
"Taraftarlık konusunda ne büyük bir ders. Zaten Tottenham maçında da müthiştiler."

'Bizde futbol ölmüş'
"Beşiktaş taraftarından müthiş bir şov. Bu sahne beni, 1970'li yıllardaki Liverpool tribünlerine götürdü."
"Belki de artık Liverpool'un tribün liderlerini değiştirmenin zamanı geldi!"
"Beşiktaş tribünleri göz kamaştırıcıydı. Hep birlikte zıplarlarken sanki stat darpaneye dönüştü!"
"Çok neşeli ve ilginç bir taraftar kitlesi. Tribünde olup bitenlere çok şaşırdım."
"Bizde futbol ölmüş. Bizim stadımız bir ses cehennemi olmaktan çok endüstriyel bir tema parkı gibi duruyor."
"Kulakları sağır eden ıslıklar, şarkılar, tezahüratlar. Tribünler karşılıklı bağırıyor. Biz 10 dakika tezahürat yaptık diye övünüyoruz, Beşiktaş taraftarı hiç susmuyor!" diye yorum yaptılar...

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 26/10/2007 :  18:31:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende ordaydim xD carsi da 2. sirada besiktas cok kotu futbol olmasina ragmen sansi yaver gitti , liverpol u yendi , dunyanin hicbir yerinde boyle taraftar olmaz , bir galatasarayli olarak soyluyorum... diger ozenti taraftar gruplari (ankaragucu-gecekondu haric). gerard kacacak yer aratacagini ifade ederken carsi yi hesaba katmadi galiba...( inonu nun onundeki yol mactan sonra 1 saat kapali kaldi , mactan sonra 1.5 saat daha tezahurat yaptik)

Not> Ben galatasaryliyim xD
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 26/10/2007 :  21:34:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tebrikler Beşiktaş'a ve tribündeki taraftara...

Böyle maçlarda hangi takımlı olduğunuzun önemi yoktur, asıl olan bir Türk takımına Avrupaya karşı verdiği mücadelede gönülden destek verebilmektir.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 26/10/2007 :  22:13:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaş'ı tebrik ederim.. Liverpool'a ağızının payını verdi.. Bizi hafife alan Liverpool takımı oyuncuları ve teknik heyetinin maç bitimindeki halleri görülmeye değerdi. Bir daha bizi hafife almazlar inşallah...

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 26/10/2007 :  22:17:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
liverpol bizi hafife mi almış :D bence yanlış düşünüyorsun , türk takımları ne yazıkki her oyunda çok basit goller yiyyorlar , liverpol unda savunmasında bir hatadan dolayı gol yedi ama maçın genelinde beşiktaş tan çok çok daha iyi bir futbol oynadığını belirtmek isterim , beşiktaş porto maçında şanssızdı ama iyi oynadı bunda ise şanslı ama kötüydü , 40. dakikadan sonra koşan bjk li futbolcu yoktu ve sol kanat bomboş du...
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 28/10/2007 :  21:25:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tebrikler bjk bu tür skorları fazlaca göremiyoruz,skor iyiyse oyunun önemi yok,porto karşısında iyi oyuna alınan sıfır puan,liverpol'dan kötü oyuna alınan 3 puan(tabi motivasyon da artacaktır).
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000