|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 08/12/2007 : 17:55:40
|
dönmekle alakası yok artık rap'in genelde cocuklar tarafından dinlendigini hepimiz biliorz we kimse de inkar edemez 7 yaşındaki cocuk ceza dinliorm die hawa atmaya calısır duruma geldi kısacası rap'in bişeyini çıkardılar bu memlekette adamakıllı rap yapan artık 1 yada 2 kişi kaldı |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 09/12/2007 : 12:24:17
|
o zaman o 1 ya da 2 kişi olmaya çalış banane çocuklar dinliyosa çocuklar dinlediği için sen dinlemiyon sanki dinleyince sen de çocuk olcan ya muhabbet iyice çocuk muhabbetine döndü yanlız siz boşverin rap mi ki sorununuz |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 09/12/2007 : 12:44:47
|
hyr hyr yani yanlıs anladın beni benim solemek istedigim sey gunumuzde rap yapanların cogu artık cocuklara hitap ediyor onun dısında bikaç kişi doru duzgun rap yapıyor onu soylemek istemistim |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 10/12/2007 : 15:04:13
|
tamam |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 10/12/2007 : 15:13:10
|
Arkadaşlar hani 1995'te CARTEL diye bir grup vardı bilirsiniz. Ben onlar varken biraz ufaklıktım ama şimdi şarkılarını dinliyorum arasıra.. Google'a CARTEL yazıyorum,görsellerdeki CARTEL resimlerinde bir adam var;saçlarını zenciler gibi yapmış birazda esmer birisi.. Onun adını bileniniz var mı acaba? Söyleseniz iyi olur,adamın hastası oldumda... :D |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|