|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 28/11/2007 : 19:18:19
|
| millet yeni keşfettim bu gym'e gidip te libert city'e gitmeye calısırken deisik mekanlara da gidebildim ! örnein hani ilk görevlerden birinde b-dup die bi adamın odasına giriyorduk ama sadece filmde gosteriyordu bunu o odaya girebildim ! daha bir sürü yer war sanırım bir sürü kapı işareti wardı cunku daha yer kesfedersem yazarım buraya ! ama o gym'den ucma olayıyla sadece libert city'e gidilmiyor dedigim gibi gorevlerde sadece filmlerde gorunen mekanlara da girebiliyoruz ! |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 28/11/2007 : 20:27:30
|
alıntı: yekta15 tarafından yazılan:
adı ne youtubede arayım
yekta15 ben GTA San Andreas Liberty City'e gidiş falan birşeyler yazdım,altlarda çıktı yabancı dil yazıları olan bir video(birsürü çıkıyor ama ben izlediğimi tarif ediyorum)işte o videoların arasında yazının tamamını bilmiyorum ama 'via Gantom' diye birşey yazıyordu cümlenin içinde ben o videoyu seyretmiştim... |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 28/11/2007 : 20:49:46
|
| "san andreas liberty city" aynen bunu yazarsanız arama sonuçlarındaki ilk videoyu açın ! herşeyi gösteriyor |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 28/11/2007 : 21:09:05
|
alıntı: faress tarafından yazılan:
nereye gideceksin taksici çağırıyım:Dbasit W=ileri S=geri D=sağ A=sol
ee nereye gidecektin
gta 3 şehrine ama sen bana mı cevap verdin
|
 |
|
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 30/11/2007 : 14:51:30
|
sordun bende cevap verdim yanlışmı verdim gta 3 var bulurum yol:D ararım bu arda bende gta vc liberty city var
|
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|