AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Hep birlikte yerin dibine geçtik !
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/11/2007 :  16:13:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ben o hareketleri 5. golden sonrada gördüm ama adamlar istemeden gol atıyorlar resmen.Çok üzüldüm heleki BJK kendi evinde kazanmıştı.İyiki hakem uzatmaları oynatmadı.Yani bunun hiçbir bahanesi olamaz İbrahim Toraman etrafına küfürler saydıracağına kalori harcasaydı keşke diyorum.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 08/11/2007 :  17:16:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya neden boyle oldu ben fanatik bi fenerbahceliyim besiktası da cok sewmem acıkcası ama gercekten cok uzuldum yani bi turk takımı bu skoru haketmiyor kesinlikle ozellkle besiktas gibi 3 büyüklerden bi takım kesnlkle haketmyor besiktasa ne oh oldu dicem nede baska bisi sadece cok uzuluyorum we bunların sebebini tamamen yıldırım demirören we sinan engin oldugnu dusunuyorum

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 11/11/2007 :  01:09:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fb maçından sonra hakemin çaldığı faul'e bu kadar tepki gösterip maçlara paf takımıyla çıkacağız,bu hakemlerle lig bitmez vs.diye demeçler veren bjk'lı teknik adamlar liverpol maçından sonra niye ses çıkarmadılar anlamadım.amaç haklarını savunmak ise yenilen ilk gol öncesinde yanlış bir kararla taç atışı rakibe verildiği yetmezmiş gibi atış noktasının 4-5 metre ilerisinden kullanıldı atış.daha pek çok hakem hatalarıyla doluydu maç,ama ses çıkmadı.demek istediğim hakemler heryerde hata yapıyorlar,hatta çok maçı katlediyorlar,bu durumun düzelmesi mümkün değil,belki insanlar kendilerinden başlarsa düzelmeye,mesela;hakemin kötü yönetimiyle kazanılan bir maç sonrası kazanan takımın teknik adamları dese ki:bize bu maçı(puanı)hakem vermiştir böyle galibiyetler istemiyoruz,rakip takımdan özür diliyoruz...
olmaz mı?
bir türk olarak elbette üzüldüm (mağlubiyet bekleniyordu ancak kişiliksiz futbol üzdü beni)fakat gs'a ne demeli bu skoru hiç beklemiyorduk. yıllarca bize söylenen (annenizin ligi)denen ligde oynama sırası gs'a mı geldi...umarım telafi ederler.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/11/2007 :  02:28:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ses çıkardılar efenim çıkardılar...

Maçın ertesinden 2 gün sonra sanırım erken bir saatte NTV'de canlı yayında Ertuğrul Sağlam beyefendinin basın toplantısına şahit oldum.

Önce belirtmeliyim ki, beni buradan zaten tanıyan tanımıştır, Fenerbahçeli olsam da fanatik değilimdir, tarafsız davranmasını bilirim olaylara karşı. Haliyle BJK'nın Liver karşısındaki yenilgisine üzülmüşlüğüm vardı (Sinan Engin FB maçından sonra onlarca laf etse de...).

Her neyse efendim, işte o basın toplantısındaki iki cümle beni öyle bir beynimden vurdu ki, sinirden gözlerimden kan fışkıracaktı, laflar şunlar:

"Avrupa'da grubundan 0 puanla elenen takımlarımızı da gördük zamanında" bu 1

"Ligteki hakem hataları olmasa Beşiktaş şu an süper ligte en üsttedir" bu da 2

E insaf...Kendi ayıbını başkasının ayıbı ile örtmenin rahatlığı mı desem, yoksa hala kendi dünyalarında yaşayabiliyorlar mı desem... Ne desem ben bilemiyorum. Hayır işin çoook ilginç tarafı, Beşiktaş mazlum boyutlarına öyle büründü ki, gördüğü muamele gayet sakin. High'ın dediği gibi Fenerbahçe yese şu 8 golü, 8 sene aynı hışımla laflara maruz kalırdık. Şu demeci de bizden biri verse, oh oh, siz görün sonra şenliği...

Neyse, sakin olayım, 1 2 3 4 5...
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 20/11/2007 :  08:55:08  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, gerçekten öyle ama. Fenerbahçe'yi bi tek fenerliler sever gibi bi durum var. Siz yeseniz cümle aleme rezil edip, unutturmazdılar. O herifinde 2 cümlesi kendisini epey aşağlayıcı olmuş. Ne diyim?

En güzeli benim gibi takım tutmiycan. Ne gözümden kan fışkırır, ne millet benle dalga geçer. Değil mi Altuğ abi ?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000