AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 pc'ye onerebileceginiz yeni oyunlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 12/11/2007 :  18:28:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar yeni pc alalı cok uzun zaman oldu ama dogru duzgun oyun yukleyemedm hala ne tur oyunlar almamı tawsiye ederseniz ??? lutfen yardımcı olsun oyun adı werirken konusundan da bahsederseniz birazcık cok sevinirim .

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/11/2007 :  18:41:47  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben aslında gunz ı öneririm.Sen hangi tür oyunlardan hoşlanırsın onu söyle önce.Spor oyunları hariç bi sürü oyun önerebilirim.
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 12/11/2007 :  22:53:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
farketmez kafana göre ben her oyunu oynamayı denerim konusunu anlatman yeter .D

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 13/11/2007 :  16:59:09  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Battle Realms!

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/11/2007 :  17:09:08  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hellgate: London

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 13/11/2007 :  17:16:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
konular lütfen xDD ! :D

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000