bende bitirdim. hakkatende kısaydı. Ama en sevdiğim bölüm sniper olarak gizlice çernobil bölgesinde suikast düzenlemeye çalıştığımız bölümdü. Uzun zamandır bi oyuna bu kadar kendimi kaptırmamıştım.
Ahahahaha hani o sniper bölümünde yamyamlar yanımızdan geçip gidiyorlar ya,dedim biri üstüme basıcak az sonra... scor senin imzandaki stats ların cs için olanıda varmı?Walla serverlerde rank yazıp bakıyoz ama valveninde hakkımızda bi istatistik tuttuğunu bilmekte hoşuma giderdi ...
Aynı bölümde bir de iki kişiyi aynı anda avlama olayı vardı. Sen sağdakini ben soldakini indirecem diyor. Bende başladım beklemeye o ateş edince bende vuracam diye. Halbuki ben ateş edince, o harekete geçip ateş ediyormuş. :D
Valve nin CS için tuttuğu bir istatistik yok. Kimi server lar tutuyor o ayrı tabi . Dediğin gibi "rank" yazarak bunlara bakabiliyoruz.
Hmm, ben oynamadım, ama çok sabırsızlanıyorum, oyunu oynamak için büyük bir gazım var, bide oyun kısa diyosunuz, ben bu oyunu ilk oturuşta bitiricem galiba ya :D :D