|
| Yazar |
Konu  |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 18/11/2007 : 20:49:59
|
(A) Milli Takımın Norveç ile deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı kader maçını sunucu İlker Yasin'le birlikte yorumlayan Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı televizyondan izleyenleri şaşırttı. Heyecanını saklayamayıp, kendini maça kaptıran ünlü yorumcu, 90 dakikanın stresini en az sahadakiler kadar yaşadı.
İşte Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı ilginç yorumlar;
...Arda sevdiğin yerler, geçersin onları... ...Aferin Servet... ...Affferin beeee... ...At taca, at taca... ...Vur oğlum... ...Kale!... ...Bu kaleciye gol atarız... ...Dön Gökhan'a oğlum... ...Aslanım benim... ...Faul yapma, rahatsız et... ...Hadi oğlum be, hadi oğlum be, hadi oğlum... ...Bas Tuncay, stop stop... ...Ben oynasam, kaleye Turgay ağabey geçse yine de yeneriz Bosna'yı... ...Bosna maçında ben de oynamak istiyorum...
Kaynak: HÜRRİYET Spor
|
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 19/11/2007 : 18:49:36
|
| ee ne yapsın adam heyecanlandı tabi |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/11/2007 : 13:07:54
|
| Yayından önce müeccinlik yapma da biraz kıraathane azıyla konuş, daha halktan ol gibi uyarılar yapılmış diye biliyorum Rıdvan Dilmen'e. Lakin Bosna - Hersek maçında da görüldüğü gibi eski uslubuna geri dönmüştür, iyi olmuştur. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|