AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Far Cry & Crysis
 Crysis ...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 19/11/2007 :  17:44:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu oynuyom su an.Baya güzel olmuş.Yanlız oyun orjinal olarak 2 tipte cıkmış.Birisi ingilizce versiyon diğeri komple türkçe.Komple türkçe derken yama fln değil konuşmalara kadar türkçe.Orj ing ver. 79.90 ama türk ver. 49.90...
cevat yerli özellikle türk oyuncusu de rahat oyun oynasın diye böle bi işe giriştiklerini sölemiş.Yanlız oyun biraz küfürlü :)
Ya elemanların türkçe birbirleri ile konuşması fln baya hosuma gitti.Oyunda güzel.sistem gereksinimlerini aşaa yazıyom (Bunlar minimum sistem ihtiyaçları):
vista grubu.. Xp grubu
-3,2 ghz -2,8 ghz.. amd +2800
-1,5gb ram -1 GB Ram
-12 Gb hdd boşluk (oha demeyin)
-256Mb ekran kartı

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 27/11/2007 :  18:49:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dublajları gerçekten uçuk, hele korelilerin "yanacaksın yanki! çık dışarı ve delikanlı gibi dövüş" dedikleri anlarda iyice gülme krizine giriyorum.

neyse yeni konu açmak istemedim, bitirmiş -ya da en azından orayı geçmiş- biri varsa uçak gemisindeki şu matrix revolutions'dan çıkmış sentinel kılıklı yaratığı nasıl parçalıyabileceğimi söyleyebilir mi? yani 10 dk. boyunca (zaten 3 denemede daha fazla dayanadım) roket, bomba, gauss ışını ve kurşun yağmuruna tuttum ve o şekilde öldüremeyeceğim kanaatine vardım.

edit: hallettim, 20 dk. fln sürdü ama sabredip ateşe devam edince ölüyomuş evet...
2.edit: oyun bitti ya... kısaymış 10 saat fln sürdü. kolayda oynasak aldığım gün biticekti demek, amma kısa oyunmuş
Sayfanın En Üstüne Git

baranabban
Üye

Turkey
İleti 102

İletim - 30/11/2007 :  14:10:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar oyunun yapımcı şirketinin 3 ortağı Türk olduğu için oyunun Türkçe modu da var.Keşke tüm oyunlar böyle olsa...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 30/11/2007 :  20:27:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Crysis'in, Türkiye'deki satış oranları oldukça iyi olduğundan dolayı oyunun dağıtıcısı olan EA firması bundan sonraki oyunlarda Türkçe dil seçeneği de kullanıcakmış Hürriyet'te okudum geçende. Bu da oldukça güzel bir haber.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 01/12/2007 :  06:55:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyun Türkiye'deki oyun sektöründe bir milad olacağının kanısındayım bakın artık EA'nin yeni Pc oyunları 49.99 ytl'Den sunuluyor eskiden 70-80 idi

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 03/12/2007 :  17:30:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya oyun ucuz olsa zati korsan fln kalmaz.Korsan oyunlar 10 kaat. orj 40-50 kaat değermi sizce ....
Hem artık oyuncular gelişti.Singleplayer sarmıyor zayıf geliyor npc ler.Artık multide gerçek oyuncularla kapışmak istiyor.Buda korsan oyunlarda mimkin deel.Bknz cs:source crysis COD4...hele cod4 deli olacak henüz orj almadım ama.
İnternet hızımızın yükselmeside diğer ülkelerdeki oyuncularlada kapışmamızı sağladı.Çok iyi oyuncular var yurt dışında.Onlarla oynamak tecrübe ve yetenek puanlarımızı yükseltiyor :) Bi nevi bileyliyor bizi....

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000