AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 21/07/2010 :  16:30:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendi aralarında dövüşürken, Hitman aradan sıyrılarak tekrar Batman'ın peşine düşer.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 21/07/2010 :  16:32:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birden Ajan 47,Prime ve Megatron'a "Küpü buldum lan,gelin." diye bağırır.Prime ve Megatron Ajan 47'nin gösterdiği yere doğru koşarlar.Bakarlar küp yok.Sadece 105 kilo C4 var.Hitman son hızla ordan kaçar ve bombayı patlatır.Optimus ve Megatron metal parçalara bölünür.O anda Benjamin Linus gelir ve Ajan 47'yi bayıltır.Ben,Ajan 47'yi Dharma Adası'na götürür.Veeeeeeeeeee.........
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 21/07/2010 :  17:09:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlginç..

Ada da gözlerini açan Hitman ne olduğunu anlamaya çalışırken, tutulduğu odanın kapısı açılır, ışıktan gözleri kamaşan Hitman kapıya bütün dikkatini çeker ve Arwen'i görür.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 21/07/2010 :  21:46:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Off Topic:Arwen nereden?

Asıl topic:Arwen ona yiyecek ve su verir.Odaya Benjamin Linus girer.Yanında Richard Alpert ve 3 tane koruma vardır.O 3 koruma kim mi dersiniz?Max Payne,Boğa Cevap ve Tommys.Veeeeeeeeeee.........
Sayfanın En Üstüne Git

Iron-Man
Üye

İleti 81

İletim - 02/08/2010 :  19:17:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oh oh epey yol almış. :)

Hikayeye devam: Benjamin ve Richard yanyanayken arkalarındaki korumalar geçici olarak bayılırlar ve gökyüzü parlar. Derken zamanda yolculuk yaparlar ve 1453 İstanbul'un Fethi'ne dönerler. Richard ne olduğundan habersiz etrafına bakınırken Fatih Sultan Mehmet İstanbul surlarından içeriye girer.

I am Iron-Man!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000