AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 25/11/2007 :  20:15:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ağır makineli tüfek ateşi altında kıyıya çıkarlar. 2.Kızılderili Deniz Piyade Tümeni 1879 zaiyat vererek kıyıya çıkar ve o sırada...

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 26/11/2007 :  14:37:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
savaş biter ve bruce lee o kadar kişi öldürdüğü için pişmandır , müslüman olur ve hacı olmaya karar verir tam hacca giderken o da ne...
Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 26/11/2007 :  18:05:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uçağın benzini biter ve hızla düşmeye başlar...

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 26/11/2007 :  21:11:09  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
uçak düşer ken spidermen peleriniyle uçarak gelir ve ağıyla uçağı tutar bruce lee yi alıp mekkeye yollar uçağıda oyuncak çekmecesine koyar.sonra lizanın kardeşi mona gelir.spiderman aşık olur ve aşkından ölür mona soğuk ve karlı bir gecede evinde otururken lizaya çarpan genç kapıyı çalar mona kapısız kalır genç kapıyı geri getirir ve ziliğ çalar içeri girer mona yı görünce aşık olmuştur birlikte evde otururken yine kapı çalar ve içeriye ayşe ve fatma girer akşamliğin televizyon izlerkenelektrikler kesilir sadece mutfağın ışığığı yanıp sönmektedir ve birden mutfaktan korkunç görünümlü bir hayalet çıkar hepsi evin içinde kaçışmaya başlar sonra hayalet ayşeyi yakalayıp ortadan ikiye ayırarak yer ve fatmayı kovalamaya başlar fatma tam kurtulacak iken önündeki kapıyı görmez ve çarpar hayalet onuda yerr liza ve genç bir odada saklanır....
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 26/11/2007 :  21:39:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonra evlerine kurduklari gizli düzenek akillarina gelir , yalniz bu delik bir kisiliktir , evden sadece liza kurtulur ve hayaletin pesini birakmasi icin en yakin seyehat acentasindan ucak bileti yerini ayirttirir ... ve gece rusya ya ucmak üzere yola cikar ... rusya da 2 sene gecmis ve 25 yasina gelmistir , evlenmek coluk cocuk sahibi olmak ister ... sonunda kendine göre bir es bulur ve nur topu gibi bir cocugu olur ... yalniz bu cocuk siradan bir cocuk degildir .. günlerden bir gün cocuk aglar ama annesi telefonla konustugu icin cocugu duymaz... cocuk aglar aglar sonunda öyle bir sey yaparki annesi bir anda yaninda bitiverir ... annesi agzi acik cocguna bakar .. ve cocuk henüz 8 aylik olmasina ragmen .. agzini acar ve su sözleri söyler..

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000