AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Beşiktaş Sizce Bir Üst Tura Çıkabilir Mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 29/11/2007 :  17:43:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar dün akşam Marsilya'yı 2-1 yenmenin sevinci içindeyiz ama çok önemli bir sınavımız daha var ; Porto'daki FC Porto maçı...
Sizce Porto'yu yenerek bir üst tura çıkabilirmiyiz? Bence Beşiktaş Porto'yu devirebilecek kaliteye sahip bir takım.
...Yorumlarınızı Bekliyorum...

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 29/11/2007 :  20:13:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle ilginç bir durum var ki ortada; grupta dördüncüsün berabere kalırsan Uefa Kupası'na dahi gidemiyorsun ama kazanırsan bir üst tura çıkıyorsun. Benim tahminim grupta kalıcaktır Beşiktaş. Bu sene Beşiktaş'ın bütün maçlarını canlı olarak izledim -Turkcell Süper Lig'i dahil-, Porto'yu yenebilecek bir oyun kalitesine sahip değil.
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 29/11/2007 :  22:28:39  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
malesef bencede beşiktaş grupta kalır deplasmanda portoyu devirecek kalite yok..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 01/12/2007 :  20:53:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu işler kaliteyle olmuyor.Liveerpool'u yenerken attığı iki golde teknik goller değildi.Herşey olabilir gruptan çıkma şansını %49 görüyorum.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 01/12/2007 :  21:14:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
futbolda her türlü şey olabiliyor , bu sene fenerbahçe hariç hiç bir türk takımının doğru düzgün fıtbol oynayabildiği görüşünde değilim , ama fener de son haftalarda bozdu , galatasaray ında çok iyi bir gidişatı vardı , porto nun kadrosunu beşiktaşınki ile karşılaştırın , gerek tecrübe gerek se kalite açısından bence daha iyi bir takım , ilk porto maçınıda hatırlarsanız orada da klasik türk takımı golü yemiştik (quaresma gibi bir oyuncuya ceza sahası içinde top kaptırarak) bobo,delgado,ricardinho,cisse,tello gibi oyuncular hafife alınacak oyuncular değil...
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 01/12/2007 :  22:03:28  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000