AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL abonelerine iki müjde!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 30/11/2007 :  20:03:00  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Türk Telekom internet servis sağlayıcılarına (ISS) yönelik bir yeni bir kampanya başlatıyor.

Bu kapsamda;
-1-30 Aralık'ta ADSL abonesi olacaklardan 29 YTL'lik bağlantı ücreti alınmayacak.
-Aboneliği devam eden limitli bağlantı sahiplerine ise ücretsiz 2 GB'lık limit arttırımı yapılacak.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, kampanya ile Türkiye’de internet kullanımını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmanın amaçlandığı bildirildi.

Açıklamada, Türk Telekom'un, toptan satış tarifelerinde Internet Servis Sağlayıcılara(ISS) sunacağı yeni avantajlarla, indirimlerin ISS’ler tarafından son kullanıcılara yansıtılmasının sağlanacağı bildirildi.

Bu durumda hiçbir ücret talep edilmeden;
- 4 GB internet kullananların limiti 6 GB’a
- 6 GB limiti olanların limiti ise 8 GB’a yükselecek.

Bu uygulama ile internette kullanımı artan ses ve video içeriğinin limit sıkıntısı yaşamadan rahat bir şekilde kullanımına destek sağlanmış olacak.

Açıklamada ayrıca, Türk Telekom'un bu ve benzeri kampanyalarla Türkiye’de 2007 yılında 4.3 milyonu aşan genişbant internet kullanıcı sayısını artırmayı düşünüdüğü, tüm Internet Servis Sağlayıcıları’nın yeni ADSL müşterisi kazanmasını ve böylece toplam pazarın büyümesini teşvik etmeyi hedeflediği kaydedildi.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 30/11/2007 :  23:10:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
doru mu duydum _? kota'm artık 6 gb mı oluyor __ :D:D ne zaman başlicak peki ?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 01/12/2007 :  06:43:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
6 GB KOTA MI? Artık dizi indirebilirim :)

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 01/12/2007 :  08:24:39  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
3 saat değil 5 saat bile online oynarım:)))) ama 1-30 aralıkta iyi yakın

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/12/2007 :  09:06:07  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bleache başlıyorum =)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 01/12/2007 :  10:30:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nası yani ya simdi bu kota sadece 1-30 aralık arası mı 6 gb olacak ?? bide benim kotam suanda 6 gb mı ? :D

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000