AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 lutfen yardım(vga)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Solid Snake Kaan
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 15/02/2004 :  22:52:32  Bilgileri Göster  Solid Snake Kaan için bir ICQ İletisi Gönder  Solid Snake Kaan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ekran kartı alcam.bende fly fx-5200 var.ben fx-5200 asus almayı dusunuyorum.ama asus hakkında pek iyi konusulmuyor sizce ne almalıyım 100 milyonum var ona göre bisey tavsiye edin lutfen.param bosa gitsin istemiyorum.simdiden sagolun.bu arada anakartım 4x destekliyor.

Solidius Snake
METAL GEAR 2

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 15/02/2004 :  23:06:58  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle neden değiştirmeye karar verdiğini açıklasan daha iyi olur.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

Solid Snake Kaan
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 16/02/2004 :  17:21:48  Bilgileri Göster  Solid Snake Kaan için bir ICQ İletisi Gönder  Solid Snake Kaan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
fly pek guvendigim bir marka degil.ikincisi 100 milyona daha iyi performanslı bir kart varsa onu almak isterim.

Solidius Snake
METAL GEAR 2
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 16/02/2004 :  21:14:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Asus oldukça güvenilir ve kaliteli bir marka. Asus hakkında kim kötü konuşuyor ki? Ben görmedim hiç. Şaka bir yana ekran kartı markası olarak Winfast ve Asus derim ben.
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 17/02/2004 :  21:34:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yani arkadaşım illada alacam ben dersen şunu söyliyimki bildiğim kadarıyla 100 milyona o kartın daha iyisini bulamassın ama tabi benim elimdeki listelere göre diğer arkadaşlar biliyorlarsa bilmek isterim hangi kart olduğunu.
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 18/02/2004 :  01:03:28  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
illadaalıcam diyorsan kendi kartını satıp üstüne paranı eklemeyi dene, ama benimde tavsiyem bonex ile aynı olacak, biraz daha sabredip paranı ya yeni bilgisayar almak için yada upgrade için kullanırsın

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000