|
Yazar |
Konu |
|
Karakartal312
Üye
Turkey
İleti 296 |
İletim - 10/12/2007 : 15:38:08
|
Eski McLaren Mercedes pilotu Fernando Alonso'nun, 2008 sezonu için Renault takımı ile anlaştığı bildirildi. İspanyol El Mundo Gazetesi'nin haberinde, iki kez dünya şampiyonu olan Alonso'nun 51.3 milyon dolarlık anlaşmaya imza attığı ifade edilirken, sözleşmenin bitiş tarihi belirtilmedi.
Kariyerine 2001 yılında Renault'da başlayan 26 yaşındaki İspanyol pilot, 2007 sezonunu üçüncü bitirmişti.
Giancarlo Fisichella ve Heiki Kovalainen'ın geçen sezon Renault için yarıştığı hatırlatılan haberde, Alonso'nun takım arkadaşının Nelson Piquet Jr. olacağı açıklandı.
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
|
badboy83
Üye
Turkey
İleti 223 |
İletim - 10/12/2007 : 17:32:33
|
Bakalım Renault'taki eski performansını yakalayabilecek mi.. |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1597 |
İletim - 10/12/2007 : 19:32:49
|
bence yakalyamaz yalama oldu artık resmen |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
kcarakilic
Üye
Turkey
İleti 205 |
İletim - 10/12/2007 : 22:59:07
|
bencede yakalayamayaz..keşke Kimi'de McLaren'e geri geçse çünkü en sevdiğim takım ve sürücü ikisi ama ne yapalım Kimi için Ferrari daha iyi bir yer McLaren'inde Alonso'dan kurtulmasına sevindim |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
|
|
kobebryant
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1597 |
İletim - 10/12/2007 : 23:23:40
|
yanlız bu durumda mclaren baya bi ortada kaldı sanırım bu sene hiçbi iddası olmaz |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
|
kcarakilic
Üye
Turkey
İleti 205 |
İletim - 02/02/2023 : 18:34:46
|
Alonso bu kez de Aston Martin'de :) |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
|
|
|
Konu |
|
|
|
|