AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Vizyondaki Filmler / Fragmanlar / Çıkış Tarihleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 08/03/2008 :  23:58:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MÖ 10000'in fragmanındaki mamutlardan dolayı ben filmi acaip merak ediyorum buna gitmem lazım birileriyle

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/03/2008 :  12:29:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte Fragmanı: http://www.vidivodo.com/123612/milattan-once-10000

Bir yeni film daha! Konusu bana oldukça ilginç geldi. Şu sıralar ilgilendiğim bir tür.

Jumper
Filmin Künyesi
Tür : Macera / Dram / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008
Yönetmen : Doug Liman
Senaryo : David S. Goyer, Steven Gould (Kitap)
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular : Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Diane Lane
Konusu : Davey babasıyla birlikte yaşamaktadır. Fakat evde mutlu ve huzurlu değildir. İşler iyice kötüleşince Davey kaçmaya karar verir, ama nereye? Nerede yaşayabilir? Davey'nin sihirli cevabı, istediği heryerde olacaktır. Davey, özel bir yeteneği olduğunu farkeder, çok yüksek mesafelere zıplayabilmektedir. Başının belada olduğunu ise sonra farkedecektir.
Steven Gould'un kitabından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Doug Liman üstleniyor.
Filmin Fragmanı
http://www.vidivodo.com/108567/jumper

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 11/03/2008 :  12:40:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Stephan King'in aynı isimli kitabından uyarlanan Sis filmini çok merak ediyorum. Sanırım geçtiğimiz hafta gösterime girdi ama daha izleme fırsatı bulamadım.
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 11/03/2008 :  17:14:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkes Recep İvedik'i eleştiriyor.O eleştirenlerin alayı filmin para kazanmak için yapıldığını ve skeç olduğunu söylüyor.Asla bir film bir insanı bu kadar güldüremez.Ben oraya sanatsal bir olay için gitmedim.Stresten uzaklaşmak ve gülmek için gittim.Salon tıklım tıklımdı.Çoğu kişi daha önceden izlemişti.Kesinlikle gidin ve ben bu filmi inceleyecem sanatsal olay arayacam demeyin.O kadar aptal şeyler var ki komedi kesinlikle gidilsin bu filme..

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 14/03/2008 :  11:18:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pek Yakında!

Anestezi - Awake
Filmin Künyesi
Tür : Dram / Gerilim
Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008
Yönetmen : Joby Harold
Senaryo : Joby Harold
Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter
Müzik : Samuel Sim
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular : Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin, Christopher McDonald, David Harbour
Konusu : Clay, geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında “anestezik farkındalık” adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ama anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Clay, zihni içinde bir yolculuğa çıkar.
İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor.
Filmin Fragmanı
http://www.vidivodo.com/87617/aweke

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000