|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 26/12/2007 : 01:04:50
|
O filme gitmediğim için herhangi bir öneride bulunamayacağım ama salonlar tıklım tıkış, özellikle bayramda biletler tükenmişti. Pek anlam veremedim aslında bu aşırı ilgi niye. Bu ilgi alaka bende, sinemada izlemeye değmeyeceği gibi bir ön yargı oluşturdu. Zaten pek haz etmediğim türden bir film. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 26/12/2007 : 09:11:49
|
bendende size bir tavsiye "I AM LEGEND" will smith baş rolde. http://www.youtube.com/watch?v=C2fWJ6ux8PM&feature=related
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 26/12/2007 : 18:33:29
|
Hitman´ i gectigimiz pazar günü izledim , tabi dogal olarak almancaydi film :) , yine de detaylarini es gecersek filmi anladim , cok da hosuma gitti her ne kadar kisa sürsede . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 26/12/2007 : 21:23:23
|
Ben bu I'm Legend adlı filmi Harry Potter'a gittiğimde reklam olarak görmüştüm. Gerçekten çok merak ediyorum. Türkiye'ye ne zaman geleceği hakkında bir fikriniz var mı? |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 27/12/2007 : 08:54:25
|
beyazperde'de 21 aralık 2007 olarak verilmiş çıkış tarihi ama ben hiç bir salonda göremedim. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|