|
Yazar |
Konu  |
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 15/10/2008 : 22:27:49
|
Death Race - Ölüm Yarışı
Jason Statham'ın oynadığı bi' tür yarış filmi. Filmin konusus gün geçtikçe batan ekonomi nedeniyle hapishanelerin birinde suçlular gladyatör gibi dövüştürmektedirler. Daha sonra modern insanlara az gelen bu dövüşler yerine modifiye edilmiş arabalarla suçluları birbirine düşürürler. Filmde ayrıca Tyrese Gibson, Joan Allen, Ian McShane gibi isimler de oynamakta.
Film imdb'den 6.8 almıştır. Ben 7 puan verdim.
--------------------------------------------------------
Babylon A.D - Babil M.S
Eski asker Toorop (Vin Diesel) para karşılığında kuryelik yapmaktadır. Kendisine günün birinde bir teklif gelir...
Yapacağı görev Rusya'dan Almanya'ya kadar bir kadını korumak ve yolculuğunda ona eşlik etmektir. Ancak Toorop, işverenin kendinden birşey sakladığını anlar. Kadın bir sır taşımaktadır ve bu sır pek çok şeyi değiştirecek güçtedir.
ALINTI |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/10/2008 : 13:30:22
|
Death Race'i bende izledim Jason Statham'ın oynadığı bütün filmleri izlemeye karar verdim bunu izleyince. Gerçekten çok güzel bir film bence aksiyon seven herkes izlemeli bu filmi. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 19/10/2008 : 11:23:11
|
Devrim Arabaları / 24 Ekim
1961 yılında Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel, yerli üretim bir otomobil yapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiğini açıklar. Hemen işe girişen 23 mühendisin önünde bu otomobili yapmak için Cumhuriyet Bayramı' na kadar yalnızca 130 gün vardır.
“Devrim” adı verilecek olan bu arabayı üretmek için 23 mühendis, kariyerlerini ve aile hayatlarını riske atarak zamanla, yoklukla, politikayla, karşılarına çıkan sayısız engelle baş etmek zorunda kalırlar.
“Benzini bitti diye yolda kalan araba” etiketiyle unutulan “Devrim”in hikayesinin bilinen ve bilinmeyenlerinin anlatılacağı “Devrim Arabaları” filminin senaryosunu, Murat Dişli ve Tolga Örnek 2 yıllık bir araştırma sonucunda oluşturmuşlar. Filmin kadrosu oldukça zengin.
http://www.vidivodo.com/192138/devrim-arabalari
|
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 19/10/2008 : 12:18:42
|
Max Payne'i izleyen var mı ? Öneriyor musunuz ? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Konu  |
|
|
|