|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 29/12/2007 : 00:20:20
|
bu ara 2008 yılı içerisnde far cry yunun sinema filmi gösteriem girecek. işte filmden yayınlanan üç kare: http://www.imdb.com/title/tt0400426/
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 29/12/2007 : 12:24:12
|
Konunun bu kadar ilerleyeceğini tahmin etmemiştim doğrusu :D Madem öyle; vizyondaki ve vizyona girecek filmler hakkında konuşup, haber ve fragman paylaşımı yapacağımız konu bu olsun...
Hatta başlığı da daha uygun hale getirebiliriz. Önerilerinizi bekliyorum. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 29/12/2007 : 15:45:30
|
Far Cry... Hmm... Ne bileyim gereksiz geldi bana. Sıradan bir aksiyon filmi olur kanaatindeyim, onlarcası çekildi zaten. Popülerliğinden yararlanacaklar başka birşey değil. |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 29/12/2007 : 16:35:10
|
Henüz fragmanlarını görmedik ama piyasada aynı tip onca aksiyon filmi varken Far Cry'dan farklı bir performans beklemek hayal olur.
Not: Bu uzun cümleyi sırf 'katılıyorum' şeklinde ileti atmamak için kurdum. Delimiyim neyim :D |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 29/12/2007 : 16:56:59
|
Kabadayı çok güzel film olmuş, izleyin-izlettirin. Zaten, Yavuz Turgul yazmış Şener Şen oynamış kötü olma gibi bir lüksü de yok üstünede son dönemin en iyi 2-3 aktöründen biri olan Kenan İmirzalıoğlu. Daha ne olsun..? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|