|
Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 19/12/2007 : 21:15:30
|
Türev tanem bir tanem, bir sigma işareti kadar kıvrak bir Pi kadar sonsuzsun sevgilim.Sana olan sevgim limitlerin sonsuzluğuna ulaşıyor.Bir bakışın kalbimde matris kadar derin etkiler yapıyor.Kalem gibi kaşların,trigonometri gibi karışık saçların,tebeşir kokusu gibi burnumda tütüyor.Çarpanlara ayrılmayan denklemler gibi nazlanma.Senden mektup almak inan integral almaktan daha zor.Bilinmeyenlerimiz farklı olsa bile polinomlar gibiyiz.Eğer böyle devam ederse seni keşfedilmemiş dizi kuralları ile izleyeceğim. Seninle bir daire olalım.Merkezde ben,etrafımda eşit uzaklıklarda sen.Nereye bakarsam seni göreyim.Üzüntülerimiz teğet,sevinçlerimiz kiriş olsun.Birbirimize o kadar yakın olalım ki,yarıçaplarımızın limiti sıfıra yaklaşsın. Şu anda y=ax+bx+c parabolünün iki ayrı kolu isekde birgün tepe noktasında buluşacağız.Sana bir sinx eğrisi gibi sürekli "k" sabiti kadar bağlıyım.Hiçbir parantez bizi ayıramaz. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 20/12/2007 : 00:12:36
|
ehuehuehue :D bu bizm matematikci olabilir ya ! kulakları cınlasın |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 20/12/2007 : 00:39:22
|
Süper +1 |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |