|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 22/12/2007 : 15:38:15
|
alıntı: badboy83 tarafından yazılan:
Tüm Oyun Sitesi üyelerinin ve yöneticilerinin bayramı mübarek olsun...
aynen |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 22/12/2007 : 16:45:35
|
biz kestik |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 22/12/2007 : 20:02:03
|
Tabii ki k€stik. Burda kurban k€sm€y€n yok gibi. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 22/12/2007 : 22:49:12
|
boşverin kimin kesip kesmediğini... hepinizin bayramını kutlarım... |
 |
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 23/12/2007 : 05:08:41
|
bende bütün oyunsitesi ailesinin ve müslüman aleminin bayramını kutlarım biraz geç oldu ama bayram bitmeden yetiştim sanırım.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|