|
Yazar |
Konu  |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 22/12/2007 : 15:24:10
|
PC'me Red Alert 2'yi kurayımda hasret gidereyim dedim ancak işletim sistemim Vista olduğundan dolayı şöyle bir hatayla karşılaştım. Sizce bu hatanın çözümü ne olabilir?
İşte Hata: http://img529.imageshack.us/my.php?image=adszuc5.jpg |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 22/12/2007 : 16:50:41
|
walla hocam benim işletim sistemi de vista ama ben ra2 oynayabiliorm ya :S anlamadım walla :S |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Max Poseidon
Üye

Turkey
İleti 6 |
İletim - 22/12/2007 : 16:51:37
|
1.Önceden kullandığın işletim sistemi Xp'miydi yoksa başka bir sürümmüydü?
2.Önceden (tabi önceden xp'yi kullanıyorsan) Red Alert 2'yi çalıştırıyormuydu?
Bu iki soruya cevap verirsen yardımcı olabilirim |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 22/12/2007 : 18:18:20
|
1. Windows Vista Home Premium
2. Bu bilgisayarda aldığımdan beri Vista kurulu. Ama diğer PCmde XP yüklüydü ve çalıştırıyordu. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
 |
|
Max Poseidon
Üye

Turkey
İleti 6 |
İletim - 25/12/2007 : 21:47:17
|
Oyunun kısayol simgesine sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de. Bak bakalım şimdi oluomu (olmuyorsa beni aşıyor demektir ) |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 27/12/2007 : 14:19:02
|
E bu seferde oyuna giriyor bir süre sonra atıyor. :S
Yinede sağol... |
Mustafa Kemal ATATÜRK
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|