|
| Yazar |
Konu  |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 17/02/2008 : 10:32:03
|
Kimse kusura bakmasın. Bence Lincoln, Galatasaray'ın Ortega'sı olma yolunda büyük adımlarla ilerliyor. Sezon başında çok büyük bir transfer olarak düşünüyordum ama şu an Galatasaray'ın elinde 15 milyonun patladığını düşünüyorum. Umarım yanılırım da en kısa zamanda en verimli şekilde oynamaya başlar. Herşeye rağmen Galatasaray, Leverkusen'i eleyecek güçte.
Fenerbahçe'e ise saklı kutu. Çarşamba günkü maçı izlemeden diyecek hiçbir şeyim yok. Tabi ki takımımın turu geçmesini izliyorum. Ama Sevilla gerçekten çok mu iyi, yoksa medya mı abarttı.. Bunun hakkında net bir fikrim yok. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 17/02/2008 : 14:41:40
|
Sevilla dün Espanyol'u desplasmanda 4-2 yendi. Sevilla eğer tam kadro gelirse Fenerbahçeyi zorlayacağını düşünüyorum. Kanuote, Fabiano, Navas, Capel, Alves... Eğer Fenerbahçe kanatları iyi tutarsa Sevilla hiç bir şey yapamaz.
Leverkusen'in dün maçını izledim. Kalecileri çok iyi. Orta sahası da oldukça kalabalık ve güçlü. Kanatları zayıf. Galatasaray Arda ve Serkan'ı kullanırsa turu geçeceğini ümit ediyorum... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|