AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Galatasaray kuralar çekildi..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 17/02/2008 :  10:32:03  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kimse kusura bakmasın. Bence Lincoln, Galatasaray'ın Ortega'sı olma yolunda büyük adımlarla ilerliyor. Sezon başında çok büyük bir transfer olarak düşünüyordum ama şu an Galatasaray'ın elinde 15 milyonun patladığını düşünüyorum. Umarım yanılırım da en kısa zamanda en verimli şekilde oynamaya başlar. Herşeye rağmen Galatasaray, Leverkusen'i eleyecek güçte.

Fenerbahçe'e ise saklı kutu. Çarşamba günkü maçı izlemeden diyecek hiçbir şeyim yok. Tabi ki takımımın turu geçmesini izliyorum. Ama Sevilla gerçekten çok mu iyi, yoksa medya mı abarttı.. Bunun hakkında net bir fikrim yok.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 17/02/2008 :  14:41:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sevilla dün Espanyol'u desplasmanda 4-2 yendi. Sevilla eğer tam kadro gelirse Fenerbahçeyi zorlayacağını düşünüyorum. Kanuote, Fabiano, Navas, Capel, Alves... Eğer Fenerbahçe kanatları iyi tutarsa Sevilla hiç bir şey yapamaz.

Leverkusen'in dün maçını izledim. Kalecileri çok iyi. Orta sahası da oldukça kalabalık ve güçlü. Kanatları zayıf. Galatasaray Arda ve Serkan'ı kullanırsa turu geçeceğini ümit ediyorum...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000