AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 KağITTA nE YazıYOR???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/12/2007 :  18:42:54  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Hı oldu. Dünya helen etrafında dönüyor orda? Bu kadar abartmayın ya. "Sarıdır, bülbül gibi öter, kafestedir. Bu nedir?"

beygir töbe töbe:D valla nickyok eğer cevap gerçekten oysa soru çok kötü o zaman:) bu arada şifre falan demişsin onu da açabilir misin?
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 24/12/2007 :  18:46:38  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cevap o evt.Şifreleme dediğim sorunun içinde yazılanlardan çıkacak bir cevap

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/12/2007 :  19:31:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sorunun cevabi bu hikaye yani burda önemli olan kadinin ne yazdigi degil , zaten bize o sorulmuyor , bunu hic bir sekilde bilemeyiz , yani demin de dedigim gibi bu sorunun cevabi kagitta bu hikaye yaziyor.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/12/2007 :  21:48:06  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Bu sorunun cevabi bu hikaye yani burda önemli olan kadinin ne yazdigi degil , zaten bize o sorulmuyor , bunu hic bir sekilde bilemeyiz , yani demin de dedigim gibi bu sorunun cevabi kagitta bu hikaye yaziyor.

hırsızları anladım da doktor,ailesi.. bunları açıklamıyor
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/12/2007 :  23:04:04  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorumun cevabı hamsi balığıydı..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000