AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Bazı Kızların Özellikleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 24/12/2007 :  07:47:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar işte BAZI kızların özellikleri (sözüm meclisten dışarı)...

1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.
2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer.
3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem verdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.
4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...
5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer ve bunu çevreye hissettirmeye çaLışırLar.
6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür.
7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- - - - - - rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.
8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur.
9-) OnLara göre paran oLduğu sürece adamsındır.Parasız erkek öLü erkektir.
10-) Bir tarafını açıkta bırakan bodyLer giyip gün boyu çekiştirirLer. Ya görünmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu...
11-) Edep yerLerine kadar görünecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorLar" derLer. Ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?Göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan...
12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta 1 hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...
13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut vermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.
14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım var" diye atLarLar.
15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."KİKİKİKiiikklkkkiikkl" diye bağırırLar.
16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar.
17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.
18-) 1 PLaza topuk giyip yürürken Yao Ming oLurLar. Yürüyemiyosan giyme ya... ALLA ALLA...
19-) Saz(ki ben çaLıyorum), gitar vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar.
20-) YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar.
21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere...
22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.
23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin ve beynin hariç...
24-) Bir birayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer.
25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar.
*** ALINTIDIR ***

Yalan mı

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!

Kakaleyte
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 24/12/2007 :  10:55:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
12. - 22. ve 25. maddeleri çok beğendim

Hepsi Doğru...
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/12/2007 :  12:50:35  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
17 de süpermiş:D valla bence de hepsi doğru:P
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 24/12/2007 :  13:15:10  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet gerçekten hepside doğru ama en çok hoşuma gidenler 10-13-16 ve 21..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 24/12/2007 :  15:40:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türk kızlarını böyle tanıyorsun demek :) senin yazdıkların türk kızlarının özellikleri değil ; tiki , özenti , zengin , ve biraz argo bir deyişle kaşar kızların özellikleri... Herhalde İstanbulda Bebek de bir koleje gidiyorsunki böyle birşey yazma gereği duymuşsun... odtü ye bekleriz. Ve eminimki ilk okul a gidiyorsun ve popüler kızlardan biriyle çıkıp ayrıldın ve güya efkarlsın :) milletin ilgisini çekmek için msn ye kapalı votka şişesini tepeye dikerken ki resimlerini koyuyorsun , rap dinliyorsun ve sözde delikanlı kızlarla kankasın... bence kızları çok aşağılayan bir yazı olmuş , bayan üyeler görmeden kaldır derim. Bence böyle şeyler yazmak gereksiz...
Sayfanın En Üstüne Git

muratix
Üye

Turkey
İleti 201

İletim - 24/12/2007 :  15:56:50  Bilgileri Göster  muratix'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
17-19-21'le çok karşılaşıyorum.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000