AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Sniper Elite
 Sniper Elite Yardım!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

max21
Üye

İleti 3

İletim - 30/12/2007 :  22:08:59  Bilgileri Göster  max21'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar French katedralden sonraki bi bölümde geniş bi arazide başlıoruz,gidip depoların oraya bomba kurmamızı istio ama bende bomba yok..başlangıçta verdiği herşeyi almıştım ama sadece health kit var..yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekio..

(Açılan sniper elite bölüm geçememe kısmına baktım bunla ilgili bi cvp veya sorun göremedim.)

ilkereferee
Üye

İleti 4

İletim - 31/12/2007 :  11:52:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Slm bende aynı yerde takıldım kaldım 2 gündür forumdan okudum bakalım akşam evde denerim artık yazmışlar sende bak istersen
Sayfanın En Üstüne Git

max21
Üye

İleti 3

İletim - 31/12/2007 :  11:54:31  Bilgileri Göster  max21'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nereye yamışlar benim sorunumu tam olarak..bi gönderirmisin yazıyı rica etsem..
Sayfanın En Üstüne Git

Eddie TH
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 19/01/2008 :  15:17:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en başta veriyor olması lazım o bombayı sen görmemişindir
Sayfanın En Üstüne Git

kaleli_ENES
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 19/01/2008 :  19:17:26  Bilgileri Göster  kaleli_ENES'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SLM BEN YENİYİM ARKADAŞLAR BU OYUNDA BİR YERDE YANİ BAŞINDADESEM DAHA DOĞRU OLUR BÖLÜMÜN BİRİSİNDE BİR ARABA VAR KONVOY DİYO AMA ANLAMIYORUM ORADA BİR TÜRLÜ BAŞARILI OLAMIYORUM SEBEBİİ ÖLDÜRÜYORUM ADAMLARI AMA YİNEDE TELSİZLE BİR GÖRÜŞME YAPIYO VEE OYUN BİTİYO ADAMLARI ÖLDÜRMESEM ONLAR BENİ ÖLDÜRÜYO TNT İLE ARABAYI BATLATIYORUM YİNE OLMUYO NEYAPMAM GEREK BANA BİR CVP YAZARMISINIZ ŞİMDİDEN TŞK EDERİM İYİ AKŞAMLAR

KATLİAMCI
Sayfanın En Üstüne Git

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 19/01/2008 :  19:31:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar niye Sniper Elite bölüm geçememe sorunları kısmına yazmıyorsunuz?!İki ayrı aynı konu.Biraz mantıksız ama siz bilirsiniz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000