Yeni bir fake ile karsi karsiyayiz. Mail adreslerinize kalbimde.com uzantili mail adresi ile yollaniliyor. Bu bir arkadaslik sitesi ve genellikle maillerin hepsi kiz isimleri ile yollaniyor. Sizi bu sekilde kandirmaya calisiyorlar ve tikladiginiz zaman sifreniz karsi tarafa gidiyor. Dikkat edin ve gelenleri direk silin.
yalan haber vs. değildir uyarmadı demeyin..ayrıca kesinlikle reklam amacı yoktur..konuyu buraya açtım umarım yanlış yer değildir..
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
zaten son zamanlarda bana saçma sapan kız isimleriyle garip garip mail'Lar gelior hani başka türlü sitelere girsem anlcam ama onlarla işim olmaz insanlar ne yapmaya calısıyor hic anlamıyorum bide msn'de bi virüs dolanıyor bu aralar tebrikler 250 kontor kazandınız gibisinden sacma sapan seyler gonderiyor bazen o virüs oturum açıyor msn'de :S bana gonderiyor o mesajı sonra bişey yazmaya kalmadan çıkıyor :S ben anlamadım bunu nasıl bişeydir bu diye :S virüs bunu yapabilirmi ya ? bide bazıları dosya yolluyor kendiliginden yeni resimlerime bak gibisinden walla bişeyler indirirken acaip tedirgin oluyorum bu aralar ya
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
beyler arkadaşlık sitesine bir kere bire girdiyseniz eğer o mail adresleriniz çalınır ve diğer sitelere satılır.Yani sürekli spam yersiniz.Engelleyin bence uğraşmayın..